تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸

تهران- ایرنا- یك مطالعه جدید نشان می دهد كه صبر و بردباری تنها یك فضیلت نیست بلكه نجات دهنده زندگی است. به واقع، مجموعه تغییرات بیولوژیكی ناشی از ناشكیبایی، احتمال مرگ زودهنگام افراد بیقرار را افزایش می دهد.

به گزارش گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی نیوز مكس، گروهی از محققان آمریكایی و سنگاپوری دریافتند كه زنان جوانی كه در تست روانشناسی مشترك میزان بی تابی آنها بیشتر بود، در مقایسه با سایر همتایان خود كه شكیبا و صبورتر بودند، تلومرهای كوتاه تری داشتند. تلومر كلاهك های كوچكی در انتهای كروموزم ها است كه با افزایش طول عمر ارتباط دارد.
تیم محققان در مقاله ای كه در مجموعه مقالات آكادمی ملی علوم منتشر شد، توضیح دادند كه تلومرها از كروموزوم ها در برابر آسیب ها محافظت می كنند. زمانی كه سلول های تكثیر می شوند، طول تلومر كوتاه تر می شود، محققان بر این باورند كوتاه شدن تلومرها یكی از دلایل اصلی سالخوردگی است.
با كوتاه تر شدن تلومرها كه روند آن از 16 سالگی آغاز می شود، ما پیرتر می شویم و این وضعیت ادامه می یابد تا زمانی كه در نهایت سلول ها امكان تكثیر نمی یابند و مرگ فرا می رسد.
محققان در بررسی حدید خود دریافتند كه ناشكیبایی موجب یك سری تغییرات بیولوژیكی می شود كه در كوتاه شدن تلومرها دخیل هستند، وضعیتی كه پیری زودرس و مرگ زود هنگام را به دنبال خواهد داشت.
علمی **1311**2017