دكتر مسعود قربان حسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سرمایه گذاری در نیروی انسانی و اعتلای كیفیت نیروی كار یكی از زمینه ها و راه های اصلی افزایش بهره وری و تسریع رشد اقتصادی است.
وی اظهار كرد: بررسی ها نشان می دهد كه سرمایه انسانی یك مفهوم به طور كامل اقتصادی است و در واقع ویژگی های كیفی انسان، نوعی سرمایه است، زیرا كه این ویژگی ها می تواند موجب افزایش بهره وری، تولید، درآمد و رفاه شود.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینكه منابع انسانی با ارزش ترین عوامل تولید هستند، گفت: منابع انسانی ارزشمندترین منبع سازمان های امروزی به شمار می روند كه به تصمیمات سازمانی شكل داده، مسائل و مشكلات سازمان را برطرف نموده و بهره وری را عینیت می بخشند.
قربان حسینی افزود: نیروی انسانی مهمترین ركن در هر سازمان است و در صورتی كه از سازمان حذف شود، آنچه باقی می ماند عوامل و امكاناتی نظیر ساختمانها، ماشین آلات، تجهیزات، ابزار و ادوات است كه به خودی خود قابل استفاده نیستند.
وی بیان كرد: نیروی انسانی پشتوانه موفقیت یك سازمان محسوب می شود و از راه های دستیابی یك نهاد اجرایی به سودآوری، استفاده بهینه از نیروی انسانی اش است.
این پژوهشگر كشور با بیان اینكه اعتقاد داریم كه سرمایه انسانی و مدیریت برتر، عامل و موجب توسعه است، گفت: آموزش نیروی انسانی دستگاه ها در قالب طرح های مختلف آموزشی موجب ارتقای توانمندی پرسنل می شود.
وی افزود: بی تردید، نیروی انسانی می تواند توانایی های خود را به لحاظ فیزیكی و فكری در اختیار سازمان قرار دهد، به همین دلیل است كه نیروی انسانی مهمترین ركن تولید محسوب می شود.
قربان حسینی گفت: امروزه این حقیقت مسلم شده كه تزریق مقادیر زیاد سرمایه های فیزیكی و مادی به برخی كشورها موجب تسریع روند توسعه آنها نشده است، بلكه تنها كشورهایی كه از یك سازمان كارآمد و سرمایه های انسانی متخصص برخوردارند، توانسته اند سرمایه فیزیكی و مادی را به نحو مناسب جذب و در تسریع روند رشد، آن را به كار گیرند.
تهرام/7243//1348
تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۲
تهران- ایرنا- یك پژوهشگر و استاد دانشگاه، نیروی انسانی متخصص را ستون فقرات توسعه اقتصادی در هر كشور دانست و گفت: اقتصادهایی كه به منابع غنی انسانی خود توجه نكنند، راه های پیشرفت را طی نخواهند كرد.