تهران - ايران - وزير علوم و رئيس مركز تحقيقات گوش و حلق و بيني و جراحي سر و گردن گفت: در بحث شنوايي سالمندان نيز بايد مداخله كنيم زيرا جمعيت كشور به سمت سالمند شدن پيش مي رود.

به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، محمد فرهادي روز شنبه در همايش شكرانه سلامت شنوايي در مجموعه ورزشي و فرهنگي تلاش افزود: متاسفانه سالمندان كشور هنوز سمعك را نمي پذيرند اما مگر سمعك چه فرقي با عينك دارد.
وي خاطرنشان كرد: مشكلات شنوايي موجب مشكلات روحي و رواني و افسردگي و انزوا نيز خواهد شد.
رئيس مركز تحقيقات گوش و حلق و بيني و جراحي سر و گردن با اشاره به اينكه اين مركز ، همكار سازمان جهاني بهداشت در سلامت شنوايي نيز هست، گفت: اكنون 32 ميليون كودك ناشنوا و كم شنوا در جهان وجود دارد كه 60 درصد اين ناشنوايي ها قابل پيشگيري بوده و 31 درصد آن نيز به علت عوامل عفوني بوده است.
فرهادي افزود: كم شنوايي و ناشنوايي ، پيامدهايي از جمله تاخير رشد زباني ، هزينه هاي اجتماعي و افت تحصيلي را همراه دارد.
وي بر پيشگيري ، شناسايي به موقع ، مداخله درماني به موقع و توانمدسازي ناشنوايان و كم شنوايان تاكيد كرد و يادآور شد: توجه به سلامت شنوايي سالمندان نيز حائز اهميت است.
به گزارش ايرنا ، هم اكنون جمعيت سالمند كشور را 2 / 6 ميليون تن است و پيش بيني مي شود 25 درصد جمعيت كشور در سال 1429 سالمند باشند كه اين رقم برابر با آمار جمعيت زير 15 سال خواهد بود؛ بنابراين سالمندان گروه اجتماعي بزرگي را تشكيل خواهند داد.
اجتمام(3)**9185 ** 1418