سمنان -ايرنا - مديركل امور استان هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: هنرمندان و طراحان بخش مد و لباس براي جلوگيري از فراموشي آداب و رسوم گذشتگان ، رسالت سنگيني بر عهده دارند.

به گزارش ايرنا، محمدمهدي احمدي روز شنبه در آيين گشايش نمايشگاه مد و لباس سمنان در مجتمع فرهنگي و هنري كومش اين شهر با تاكيد بر اينكه نسل جديد نبايد آداب و رسوم گذشته را فراموش كند و دچار بي هويتي شود، افزود: رسالت هنرمندان و طراحان اين عرصه بسيار سنگين است.
وي برگزاري نمايشگاه هاي مد و لباس ايراني را از بزرگترين ابتكارهاي جمهوري اسلامي ذكر كرد و گفت: يكي از هدف هاي اصلي برگزاري اين نمايشگاه ها پيوند نسل امروز به نسل گذشته است.
وي يكي از شاخصه هاي تاثيرگذار در حوزه تربيت، اتخاذ الگوي مناسب با فطرت بشري است، افزود : به ميزاني كه الگوي انسان متعالي باشد، تربيت و سبك زندگي انسان والاتر و متعالي‌تر مي‌شود.
احمدي با اشاره به اينكه افراد بر اساس افكار و اعتقادهاي خود پوشش خويش را انتخاب مي‌كنند، گفت : برگزاري اين نمايشگاه ها براي اتخاذ پوشش اسلامي ايراني به مردم كمك زيادي مي‌كند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان سمنان نيز در اين آئين گفت: پوشش اسلامي ايراني بايد مد نظر تمام طراحان و مردم قرار
گيرد.
محمدرضا سوقندي با تاكيد بر اينكه پوشش تمام مردم بايد مطابق فرهنگ ديني و ملي باشد، هدف از برپايي اين نمايشگاه و جشنواره را ترويج فرهنگ اسلامي و ارائه سبك زندگي اسلامي در بخش مد و لباس عنوان كرد و افزود : در پوشش اسلامي ايراني بايد عدم افراط و تفريط مد نظر قرار گيرد.
وي يكي از فعالان عرصه مد و لباس را جوانان دانست و گفت : فعالان اين عرصه بايد مورد حمايت مسئولان قرار بگيرند.
سوقندي حضور پر رنگ اهالي فرهنگ، هنر و دست اندركاران اين عرصه را تفاوت اصلي اين دوره از جشنواره و نمايشگاه با دوره قبلي عنوان كرد و گفت : برگزاري اين گونه نمايشگاه ها و جشنواره ها بايد بر عهده طراحان و دست اندركاران اين حوزه قرار گيرد.
مدير اجرايي جشنواره و نمايشگاه مد و لباس سمنان گفت : امروزه آموزش وارد عرصه صنعت شده و در اين عرصه دانش آموزان و دانشجويان فعاليت قابل توجهي دارند.
فاطمه جهان محسني خواستار توجه ويژه و حمايت مسئولان از فعالان عرصه مد و لباس شد و تصريح كرد : اگر مسئولان به اين عرصه بها دهند شغل هاي زيادي براي جوانان ايجاد مي شود.
وي هدف از برگزاري اين كارگاه ها را آموزش طراحي و دوخت لباس متناسب با سبك ايراني اسلامي به شركت كنندگان بيان كرد و افزود : امروزه خياطي و طراحي يه يك صنعت تبديل شده است و طراحان و فعالان اين عرصه بايد مطرح شوند.
در اين آيين چند تن از فعالان عرصه مد و لباس استان سمنان تجليل شدند.
جشنواره و نمايشگاه مد و لباس سمنان در مجتمع فرهنگي هنري كومش سمنان در 15 غرفه با 370 اثر تا 22 اسفند داير است.
كارگاه هاي آموزشي اين جشنواره به مدت يك هفته به استثناي روز دوشنبه آينده از ساعت ١٦ تا ١٩ در تالار حكيم الهي مجتمع كومش برگزار مي شود.
7342/6026/