تهران - ايرنا - دولت بلغارستان روز شنبه بيش از 400 نيروي امنيتي ويژه به مرزهاي مشترك با يونان مي فرستد تا از هجوم پناهجويان سوري به خاك خود جلوگيري كند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از صوفيا، بويكو بوريسوف نخست وزير بلغارستان امروز با اعلام اين خبر افزود: دولت با اعزام و استقرار دائمي صدها نيرو از جمله بيش از 400 نيروي ويژه در منطقه مرزي با يونان و مقدونيه و با كمك بالگرد و خودروهاي زرهي مانع از ورود پناهجويان سوري، عراقي و افغاني به خاك خود مي شود.
وي افزود: در عين حال 500 نيروي امنيتي ديگر نيز در حال تجهيز شدن هستند تا در صورت نياز در اسرع وقت به گروه اول بپيوندند.
پارلمان بلغارستان ماه گذشته به دولت اجازه داد براي حفظ مرزهاي كشور نيروهاي بيشتري در خدمت بگيرد و كمك هاي پشتيباني و فني بيشتري نيز در اختيار آنها قرار دهد، اين درحالي است كه بلغارستان به عنوان يك عضو اتحاديه اروپا نزديك به دو هزار نيرو پليس در مرز خود با تركيه مستقر كرده است.
به گزارش ايرنا، سازمان بين المللي در امور مهاجرين اعلام كرد كه بيش از 62 هزار آواره جنگي كه بسياري از آنها شهروندان سوريه اي هستند در طي ماه ژانويه امسال با كشتي و قايق از تركيه وارد يونان شده اند تا از طريق كشورهاي بلكان از جمله بلغارستان به كشورهاي اروپاي غربي بروند.
اين افراد براي ادامه مسير خود تا رسيدن به كشورهاي شمال اتحاديه اروپا مي بايستي از طريق مقدونيه، صربستان، كرواسي، مجارستان يا اسلووني وارد اتريش شوند.
برخي از آوارگان جنگي از طريق بلغارستان وارد صربستان مي شوند.
كشورهاي اتحاديه اروپا به دليل گسيل آوارگان جنگي و مهاجران به تازگي تصميم گرفتند كه در مرزهاي خود كنترل بيشتري را براي ورود مهاجران انجام دهند و در اين رابطه به مهاجراني كه از مناطق جنگي نباشند و يا قصد اقامت در آلمان و اتريش را نداشته باشند اجازه ورود به آنها داده نمي شود.
بر اساس آماري كه از سازمان بشر دوستانه «نجات كودكان» در دست است، در سال گذشته 26 هزار نوجوان بدون سرپرست وارد اتحاديه اروپا شده اند.
همچنين گفته شده است كه 27 درصد از حدود يك ميليون آواره جنگي كه در طي سال 2015 وارد اتحاديه شده اند را نوجوانان تشكيل مي دهند.
رسانه هاي خبري بالكان در گزارش هاي خود در باره آوارگان جنگي و مهاجرين نوشتند كه اتريش تصميم دارد تا سال 2019 ميلادي 50 هزار آواره جنگي را اخراج كند.
اروپام**1378**1144