علی بن سعود السنیدی شنبه شب در حاشیه بازدید از توانمندیها، بنادر، منطقه آزاد و زیرساختهای چابهار در گفت وگو با ایرنا اظهاركرد: بازدید میدانی هیات اقتصادی و تجاری عمان از زیرساختهای این شهرستان عزم ما را برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف جدی تر كرده است و این سفر یك روزه در آینده نزدیك بسیار موثر برای توسعه روابط خواهد بود.
وی گفت: علاقه مسئولان ایرانی به ویژه استاندار سیستان وبلوچستان و مسئولان بنادر و دریانوردی ایران برای همكاریهای مشترك می تواند تاثیرات فراوانی برای ارتباط دریایی و ترانزیت و حمل ونقل كالا بین دو كشور عمان و ایران داشته باشد.
وزیر صنعت و تجارت عمان كه سرپرست هیات 50 نفری فعالان تجاری و اقتصادی این كشور بود، افزود: بندر راهبردی چابهار موثر برای فعالیت سرمایه گذاری كشور عمان است.
سعود السنیدی ادامه داد: عمان با سه بندر اصلی اشراف به دریای عمان دارد و دو كشور می توانند به آبادانی یكدیگر كمك كنند.
علی بن سعود السنیدی وزیر صنعت و تجارت و احمدبن محمد الفطیسی وزیر حمل و نقل عمان به همراه 50 نفر از فعالان اقتصادی این كشور ظهر روز گذشته با یك فروند كشتی هرمز وارد بندر چابهار شدند و مورد استقبال علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان، محمد سعید نژاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، حامد علی مباركی مدیرعامل منطقه آزاد و احمد علی موهبتی فرماندار چابهار قرار گرفتند.
این هیات تجاری و اقتصادی برای نخستین بار با هدف ارتقاء توسعه مناسبات تجاری دو كشور ایران و عمان به بندر چابهار سفر كرده است و از طرح توسعه بنادر، شهرك پتروشیمی مكران، ظرفیت ها و توانمندی های بندر و منطقه آزاد این شهرستان دیدن كردند.
چابهار در 700 كیلومتری جنوب زاهدان مركز استان سیستان و بلوچستان و در ساحل دریای عمان (مكران) واقع شده و تنها بندر اقیانوسی خارج از تنگه هرمز جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.
3043 /8005 /6081 / 6075
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
چابهار- ایرنا- وزیر صنعت و تجارت عمان گفت: زیرساختهای چابهار برای گسترش روابط همه جانبه دو كشور عمان و ایران مناسب است.