سنندج- ايرنا- معاون مركز دانش پژوهان و تشكل هاي شاهد و ايثارگر بنياد شهيد و امور ايثارگران كشور با بيان اينكه نخبگان و سرآمدان نقش موثري در توسعه پايدار دارند از شناسايي هفت هزار نخبه شاهد و ايثارگر در كشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، رحيم نريماني روز يكشنبه در نشست نخبگان، دانش پژوهان و تشكل هاي شاهد و ايثارگر استان كردستان در سنندج افزود: استفاده از فكر و انديشه و ايده نخبگان و سرآمدان به توسعه روز افزون كشور منجر مي شود و بر همين اساس و براي شناسايي اين افراد، مركز دانش پژوهان و تشكل هاي شاهد و ايثارگر در كشور ايجاد شد.
وي گفت: با راه اندازي اين مركز هفت هزار نخبه كشور شناسايي شده و با اين حركت زمينه تربيت مديران اجرايي براي آينده كشور و توسعه همه جانبه فراهم شده است.
معاون مركز دانش پژوهان و تشكل هاي شاهد و ايثارگر بنياد شهيد و امور ايثارگران كشور اظهار كرد: از اين تعداد نخبه شناسايي شده دو هزار و 684 نفر شاهد و ايثارگر، 81 نفر همسر شهيد و هزار و 382 نفر نيز از جانبازان و آزادگان هستند.
به گفته وي همچنين دو هزار و 21 نفر از اين نخبگان شناسايي شده فرزند جانباز و 202 نفر نيز همسران ديگر اقشار جامعه ايثارگري هستند.
وي با بيان اينكه 234 نفر از اين افراد را دانش آموزان تشكيل داده اند افزود: 79 نفر داراي مدرك تحصيلي كارداني، 793 نفركارشناسي، دو هزار و 387 نفر كارشناسي ارشد، هزار و 676 نفر دكترا، 197 نفر پزشك عمومي و 806 نفر دكتراي تخصصي و 230 نفر نيز داراي تحصيلات حوزوي هستند.
نريماني اظهار كرد: هم اكنون در استان كردستان تشكل ساماندهي شده نداريم و در اين راستا اقداماتي انجام شده و براي نخبگان با هر تخصصي تشكل هاي مرتبط راه اندازي مي شود.
وي در ادامه از صدور كارت هوشمند براي نخبگان شاهد و ايثارگر در سال 95 خبر داد و گفت: در اين راستا تفاهم نامه اي با بانك دي منعقد شده و در سال 95 كارت هاي هوشمند براي نخبگان صادر خواهد شد.
معاون مركز دانش پژوهان و تشكل هاي شاهد و ايثارگر بنياد شهيد و امور ايثارگران كشور يكي از اهداف اصلي صدور كارت هاي هوشمند را ارائه چندين نوع خدمات بويژه در مناطق محروم با حضور نخبگان و سرآمدان عنوان كرد.
در ادامه اين جلسه نخبگان شاهد و ايثارگر به بيان مشكلات خود پرداختند و در پايان از تعدادي از نخبگان و سرآمدان شاهد و ايثارگر استان تقدير شد.
7348/1904