به گزارش خبرنگار ايرنا عبدالمحمد زاهدي روز يكشنبه در جلسه نخبگان، دانش پژوهان و تشكل هاي شاهد و ايثارگر استان در سنندج افزود: هر چند سال هاي قبل و پس از پيروزي انقلاب اسلامي، بسياري از سرمايه هاي ملي خود را از دست داديم و به خارج از كشور روي آوردند اما مبنا و ريشه اساسي نخبگي در كشور ما هنوز وجود دارد.
وي يادآور شد: بدون شك حضور نخبگان به عنوان سرمايه هاي بزرگ در كشور زمينه ساز توسعه پايدار بوده و سياست هاي اقتصاد مقاومتي را تحقق مي بخشد.
استاندار كردستان با بيان اينكه دنياي امروز دنياي منافع محور است اظهار كرد: هر كشور، ملت و حكومتي به دنبال منافع كشور خود از راه صحيح و عادلانه باشد پايدار است و اگر برعكس باشد آن كشور و حكومت از بين مي رود.
وي ادامه داد: در نظام اسلامي ما منافع ملي اصل است و از طرفي اين منافع ملي را با روشي عادلانه در دنيا دنبال كرده و هر جا با تعدي و تجاوز به حقوق خود مواجه شويم در مقابل آنان خواهيم ايستاد.
وي افزود: در دنياي علمي و هنري و نخبگي نيز امروز دنياي رقابتي است و بايد در جامعه جهاني همچون يك عضو تاثيرگذار نقش خود را به بهترين شكل ممكن ايفا كرده و منفعل نباشيم.
زاهدي اظهار كرد: تمامي سازمان ها و موسسات وابسته به دولت و نظام وظيفه دارند زمينه هاي پرورش نخبگان و سرامدان را كه سرمايه هاي ارزشمند كشور هستند فراهم كنند.
وي در ادامه گفت: انقلاب اسلامي ايران در شرايطي به وقوع پيوست كه نه تنها منافع مادي و سياسي ابرقدرت هاي دنيا بلكه فكر و انديشه آنان نيز به چالش كشاند.
استاندار كردستان افزود: سال هايي كه انقلاب اسلامي ايران به پيروزي رسيد سال هايي بود كه در همه محافل سياسي و روشنگري هاي علمي دنياي شرق و غرب، دين از زندگي بشر دور شده بود و يا تلاش مي شد كه محو شود.
وي اظهار كرد: بخشي از دنياي آن روز، دين را افيون توده ها و مانع تحرك و بالندگي و دستيابي به حقوق انساني و بخشي نيز دين را امري فردي و شخصي تلقي مي كردند و در اين شرايط انقلابي به پيروزي رسيد كه ماهيت اسلامي داشت و مبناي حركت آن آموزهاي ديني بود.
به گفته وي تمامي ويژگي هاي اين انقلاب بخصوص ديني بودن آن انديشه هاي مكاتب فلسفي و دنياي شرق و غرب را با چالش جدي مواجه كرد.
زاهدي افزود: تمامي قدرت ها و ابرقدرت ها به هر شكلي تلاش مي كردند اين نظام نوپاي اسلامي را ناموفق جلوه دهند و جلوي پايداري و استقامت آن را بگيرند اما با همت همه مردم ايران و رهبري امام راحل(ره) اين نظام پايدار ماند.
وي با بيان اينكه ما براي پايداري نظام هزينه هاي عظيمي را پرداخت كرديم گفت: شهدا، آزادگان و جانبازان سرمايه هاي عظيم و گرانبهاي ما براي پايداري، استقامت و استمرار نظام مقدس جمهوري اسلامي بوده و هستند.
او خطاب به نخبگان و سرآمدان شاهد و ايثارگر اظهار كرد: شما ميراث دار يك نخبگي برتر هستيد و دستيابي به نخبه بودن مستلزم طي كردن مراحلي است و امروز شما بازماندگان نخبگاني هستيد كه با مقاله صداقت، كتاب ايثار و پايان نامه شهدا جانباز و آزادگي به درجه نخبگي نائل آمدند.
در ادامه اين جلسه نخبگان شاهد و ايثارگر به بيان مشكلات خود پرداختند و در پايان از تعدادي از نخبگان و سرآمدان شاهد و ايثارگر استان تقدير شد.
7348/1904
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳
سنندج- ايرنا- استاندار كردستان گفت: جامعه امروز براي توسعه پايدار و تحقق سياست اقتصاد مقاومتي و بهره برداري از شرايطي كه بعد از اجراي برجام ايجاد شد نيازمند نخبه پروري و استفاده از توانايي هاي نخبگان و سرآمدان است.