سنندج- ایرنا- معاون امور استان های كمیته همكاری حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ساحت هایی شش گانه طراحی شده است و دانش آموزان باید بر اساس این ساحت ها تربیت شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام حسین دورودی روز یكشنبه در همایش تجلیل از فعالان عرصه تربیت اسلامی استان كردستان در سنندج افزود: از سال 82 به مدت 10 سال صاحب نظران درباره تربیت اسلامی و انسانی، راهكارهایی را مورد بحث و بررسی قرار دادند كه حاصل آن تدوین سند تحول بنیادین بود.
وی با بیان اینكه در سند تحول بنیادین 131 راهكار پیش بینی شده است‌ گفت: در این سند 40 بار از لفظ حیات طیبه استفاده شده است و تمام اهداف، ماموریت ها و چشم انداز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای رسیدن به حیات طیبه است.
معاون امور استان های كمیته همكاری حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: برای عملیاتی شدن سند تحول بنیادین، تفاهم نامه همكاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش منعقد و كمیته همكاری نیز تشكیل شده است.
به گفته وی این كمیته در راستای تاكیدات مقام معظم رهبری در صدد اجرایی كردن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
حجت الاسلام درودی تاكید كرد: با بهره‌گیری از این سند و تلاش برای اجرایی كردن آن باید دانش آموزانی را تربیت كرد كه جهانیان برای تربیت فرزندان خود از آن بهره بگیرند.
در ادامه این آیین 60 نفر از فعالان عرصه امور تربیتی، معاونین و مربیان پرورشی و مشاوران فعال آموزش و پرورش استان كردستان تجلیل شدند.
7348/1904