به گزارش خبرنگار گروه فرهنگي ايرنا ، علي اصغر فاني روز سه شنبه در همايش نقش تعليم و تربيت در پي ريزي تمدن نوين اسلامي با محوريت سند تحول بنيادين با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري درخصوص نبود هويت و روح معنويت در دنياي غرب اظهار كرد: بايد به دنبال تربيت انسان هايي بود كه توان پذيرش تمدن نوين ايراني اسلامي را داشته باشند.
وي كه در مركز همايش هاي بين المللي هتل ارم سخن مي گفت ؛ با بيان اينكه كار آموزش و پرورش در اين راستا است ، بيان كرد: فرهنگ هر كشور يكي از عوامل تمدن ساز است و فرهنگ به معناي مجموعه اي از هنجارها، عادات و آداب است كه لازمه تمدن سازي است و آموزش و پرورش با كاركرد انتقال فرهنگ از گذشتگان به آيندگان نقش مهمي در نهادينه سازي برعهده دارد.
فاني با اشاره به مطالعات تاريخ بشري در ترويج علم آموزي و تربيت عالمان متعهد افزود: در هركجا كه به علم آموزي و تربيت نخبگان توجه شود ، فرهنگ تمدن نيز رشد خواهد يافت و در تمام اين موضوعات نظام تعليم و تربيت زمينه ساز اين رشد را با تربيت دانش آموزان برعهده دارد و چنانچه دانش آموز در ساحت هاي شش گانه تربيت رشد متوازن پيدا كند مي توان آمادگي لازم براي تمدن سازي ايفا كرد.
وي انقلاب اسلامي را يك انقلاب كاملا فرهنگي برشمرد و افزود: روح اين انقلاب اخلاق، تربيت ، اعتقادات ،دانش و بينش است و چنانچه بخواهيم اين نهضت را تداوم ببخشيم چاره اي جز تقويت فرهنگ و تمدن سازي نداريم.
وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه سند تحول بنيادين مبناي اقدامات آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه است افزود: اجراي اين سند كه مورد تأكيد مقام معظم رهبري و رئيس جمهور است جزء برنامه هاي اصلي آموزش و پرورش مي باشد كه مي تواند منجر به تربيت دانش آموز برتر اخلاقي و تربيتي شود كه اين دانش آموز با اين ويژگي ها مي تواند زمينه ساز تمدن نوين اسلامي را فراهم كند.
فراهنگ 1417 ** 1569
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۵
تهران - ايرنا - وزير آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش موجب شكل گيري فرهنگ و تمدن بشري و زمينه ساز تمدن نوين اسلامي در كشور است.