كرمانشاه - ايرنا - معاون سلامت اداره كل دامپزشكي استان كرمانشاه گفت: طرح نوروزي تشديد نظارت و كنترل بهداشتي بر توليد، توزيع و عرضه فرآورده هاي خام دامي در استان از 25 اسفند سال جاري تا 15 فروردين سال آينده به اجرا در مي آيد.

به گزارش خبرنگار ايرنا و به نقل از روابط عمومي اداره كل دامپزشكي عليرضا اميري روز چهارشنبه با اشاره به در پيش بودن ايام نوروز و افزايش مصرف پروتئين خام دامي از ضرورت تشديد كنترل و نظارت بهداشتي بر توليد، توزيع و عرضه فرآورده هاي خام دامي خبر داد.
وي اظهار كرد: به ‌منظور حفظ سلامت مصرف‌ كنندگان هر ساله اداره كل دامپزشكي استان كرمانشاه قبل از فرارسيدن ايام تعطيلات نوروزي نظارت هاي خود را در قالب اكيپ هاي بهداشتي و بازرسي از اماكن توليد، استحصال، نگهداري و عرضه فرآورده هاي خام دامي تشديد مي كند.
به گفته معاون سلامت اداره كل دامپزشكي استان كرمانشاه، 21 تيم نظارت بهداشتي دامپزشكي بر مراكز توليد تا عرضه فرآورده خام دامي كه بيش از 2 هزار مكان، شامل قصابي ها، مرغ فروشي ها، ماهي فروشي ها و همچنين هتل ها، رستوران ها و كبابي ها است، نظارت مي كنند.
اميري اظهار كرد: بازرسان بهداشتي دامپزشكي با رصد تمام جوانب بهداشتي در مراكز عرضه فرآورده هاي خام دامي هرگونه تخلفي را بلافاصله در محل رسيدگي و با موارد تخلف برخورد قانوني مي كنند.
اميري به مصرف كنندگان توصيه كرد كه گوشت مصرفي خود را تنها از مراكز عرضه معتبر و مجاز كه تحت نظارت بهداشتي دامپزشكي هستند تهيه كرده و براي حفظ سلامت خود از خريدن گوشت كشتار غيرمجاز خودداري كنند.
معاون سلامت اداره كل دامپزشكي استان كرمانشاه، ادامه داد: سامانه تلفني 1512 و سامانه پيامكي 100010001512 اداره كل دامپزشكي استان كرمانشاه آماده دريافت هرگونه گزارش تخلف در مراكز عرضه فرآورده هاي خام دامي است.
7460/8066