نوشهر – ايرنا – فرماندار تنكابن با تاكيد بر اين كه زنگ خطر لايروبي نشدن رودخانه ها در اين شهرستان به صدا درآمده است ، گفت : بايد مشكلات رودخانه ها هرچه سريع تر رفع شود تا از بروز خسارت هاي جبران ناپذير در منطقه جلوگيري كرد.

سيد امير حسيني جو عصر پنجشنبه در جلسه بررسي مشكلات بخش خرم آباد اين شهرستان افزود : زمان لازم براي ساماندهي و لايروبي رودخانه ها به دليل تاخير در صدور مجوزها از دست رفته است و بسياري از پيمانكاران نسبت به ادامه فعاليت خود بي انگيزه شده اند.
وي با بيان اينكه تعدد دستگاه هاي اجرايي متولي ساماندهي رودخانه ها مشكل ساز شده است ، اظهار داشت : اعتماد به مديران شهرستاني و تسريع در صدور مجوز ها مي تواند بخشي از عقب ماندگي هاي اين بخش را جبران نمايد.
حسيني جو گفت : به دليل بالا آمدن بستر رودخانه ها به خاطر انباشت مصالح ، در صورت وقوع سيل ، آب به خانه هاي مردم سرازير خواهد شد و خسارت هاي بسيار سنگيني بر جاي خواهد گذاشت .
وي خواستار شتاب بخشي در صدور مجوز هاي لازم براي ساماندهي رودخانه در دستگاههاي اجرايي مرتبط در استان شد و تاكيد كرد : در صورت صدور مجوز ها ، پيمانكاران به سرعت وارد عمل خواهند شد و اقدام به ساماندهي و لايروبي رودخانه ها خواهند كرد.
نماينده مردم شهرستان هاي تنكابن ، رامسر و عباس آباد در مجلس شوراي اسلامي هم در اين نشست گفت : مديران دستگاههاي اجرايي با رعايت قانون نسبت به ساماندهي و لايروبي رودخانه هاي منطقه كه يك اقدام پيشگيرانه براي جلوگيري از وقوع سيلاب است ، اقدام كنند .
شمس اله شريعت نژاد افزود : وقوع سيلاب هاي متعدد و برداشت هاي بي رويه و غير مجاز از بستر رودخانه هاي منطقه سبب تخريب بسياري از انهار ، سردهنه هاي زراعي و پل هاي ارتباطي شد كه با تلاش دستگاه هاي اجرايي بخشي از اين آسيب ها جبران شد .
وي اظهار داشت : هنوز بسياري از سردهنه هاي زراعي ساماندهي نشده اند كه با توجه با آغاز فصل كشاورزي مي تواند مشكلات زيادي را براي كشاورزان به وجود آورد.
شريعت نژاد با بيان اينكه بايد برداشت از رودخانه ها قانونمند شود ،گفت : انبوهي از مصالح در بستر رودخانه هاي منطقه انباشته شده كه به خاطر برخي موانع ناشي از كاغذبازي اداري و اختلاف نظر ميان دستگاههاي اجرايي متولي ، مجوز برداشت و ساماندهي آنها صادر نشده است و همچنان بلاتكليفي در اين زمينه وجود دارد .
منتخب مردم تنكابن ، رامسر و عباس آباد براي مجلس دهم اظهار داشت : بايد هرچه سريع تر نسبت به لايروبي و ساماندهي رودخانه هاي منطقه اقدام شود تا در وقوع سيل بعدي خسارت هاي وارده به حداقل برسد.
در اين جلسه بخشدار و رييس شوراي اسلامي بخش خرم آباد موانع و مشكلات منطقه را تشريح كردند .
بخش خرم آباد با 9 هزارو 970 خانوار جمعيت ، در غرب مازندران واقع است.
/7513/ 1602/1654