به گزارش ایرنا، علی جنتی پنجشنبه گذشته در نشستی با هیات امنای بنیاد بوعلی سینا، راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی بوعلی سینا را از سوی بنیاد بوعلی سینا یكی از ضروریاتی دانست كه از طریق آن می توان تمامی اطلاعات مربوط به ابن سینا را درآن بارگذاری كرد.
وی اضافه كرد: این پایگاه باید به چند زبان به صورت پربار و غنی باشد تا علاقه مندان و محققان در این زمینه به راحتی بتوانند به مطالب مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: می توان كتابهایی كه درباره ابن سینا ترجمه شده است را نیز به صورت مناسب و دقیق ترجمه و روی اینترنت قرار داد تا همگان در سراسر دنیا بتوانند از آن استفاده كنند.
وی افزود: البته در ترجمه این آثار نیز باید دقت فراوان داشت زیرا از نظر محتوایی ترجمه این آثار دقت بسیاری می طلبد و لازم است در این زمینه كمیته ای با حضور افراد متخصص در حوزه ترجمه و شناخت ابن سینا تشكیل شود تا از این طریق این دانشمند بیش از گذشته به دنیا معرفی شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: موسسات بسیاری وجود دارند كه آثار و كتاب هایی در زمینه ابن سینا منتشر می كنند كه بنیاد بوعلی می تواند با ایجاد تعامل و ارتباط با آنها از این آثار بهره مند شود و آنها را به عنوان یك بنیاد مركزی جمع آوری و در اختیار علاقه مندان و مخاطبان قرار دهد.
جنتی در بخش دیگری از سخنان خود بر تعامل بنیاد بوعلی سینا با مجامع بین المللی تاكید كرد و گفت: این بنیاد در این زمینه می تواند از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز كمك های بسیاری بگیرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در زمینه شناخت افرادی كه درباره بوعلی سینا تحقیقات برجسته ای انجام داده اند نیز می توان به تهیه زندگینامه و روند فعالیت های آنها در این زمینه پرداخت.
استفاده از پایان نامه های فاخر با موضوع بوعلی سینا، سفارش پایان نامه با موضوع بوعلی سینا، استفاده از نسخه تصحیح شده كتاب های تجدید چاپ از سوی افراد برجسته و ... از دیگر تاكیدات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست بود.
وی در ادامه با اشاره به ویژگی های فرهنگی و هنری همدان و پیشینه تاریخی آن گفت: سابقه فرهنگی و هنری همدان بسیار پربار و غنی است و دارای شخصیت های برجسته ای است كه نشان دهنده این است كه این استان از دیرباز دارای فضای فرهنگی و هنری بوده است.
جنتی گفت: از نظر فرهنگی و هنری در همدان اقدامات خوبی صورت گرفته است كه از آن جمله می توان به برگزاری اركسترهای موسیقی، جشنواره های كودك و نوجوان، جشنواره های فیلم و تئاتر و ... اشاره كرد.
** استاندار همدان: آماده سازی دانشنامه ای ١١٠ جلدی درباره مشاهیر و مفاخر همدان
در ادامه این نشست استاندار همدان گفت: ما در حال تهیه و تدوین دانشنامه ای ١١٠ جلدی هستیم كه در آن به معرفی مشاهیر و مفاخر همدان از قبل از اسلام تا امروز پرداخته می شود و تاكنون ٣٠ جلد آن آماده شده است.
نیك بخت افزود: با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جشنواره های خوبی در همدان برگزار شده است كه از آن جمله می توان به جشنواره های فیلم، كودك و نوجوان، تئاتر، موسیقی و ... اشاره كرد كه ٤٥٠ هزار نفر از آنها بازدید كرده اند.
استاندار همدان ادامه داد: در این استان هر ساله بزرگداشت های مفاخر هم از میان درگذشتگان و هم مفاخر در قید حیات صورت می گیرد و در سال جاری كنگره بین المللی سید علی همدانی برگزار شد كه در آن شخصیت هایی از كشورهای هند، پاكستان، تاجیكستان و بزرگان كشورمان شركت كردند.
** مدیر كل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان: تاكید استان همدان بر معرفی مفاخر
مدیر كل ارشاد استان همدان نیز گفت: از جمله اهداف مهم استان همدان معرفی و بزرگداشت مفاخر كشورمان است.
فاضل عبادی افزود: از دیگر اهدافی كه ما دنبال می كنیم این است كه همدان را به یك قطب فرهنگی وهنری در حوزه كودك و نوجوان تبدیل كنیم.
در این نشست گزارشی كامل از عملكرد بنیاد بوعلی سینا و مجموعه فعالیت ها و روند اقدامات آن نیز ارایه شد.
7526/6993
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶
همدان - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی با هیات امنای بنیاد بوعلی سینا، گفت: پایگاه اطلاع رسانی بوعلی سینا برای معرفی هرچه بیشتر این دانشمند به جهان تشكیل شود.