مهين بوالحسني روزشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، افزود: بهره مندي از پزشكان متخصص و ايجاد خطوط پروازي به كشورهاي منطقه از گام هاي ارزشمندي است كه براي تبديل شدن قطب گردشگري سلامت در استان البرز ضروري است.
وي با اشاره به طرح پيشنهادي براي احداث بيمارستان و دهكده سلامت دراستان البرز، خاطرنشان كرد: گردشگري سلامت به عنوان يكي از شاخه هاي صنعت گردشگري در سال هاي اخير مورد توجه بسياري از كشورها و مردم در سراسر جهان قرار گرفته است و دولت ها مي توانند با بهره مندي از اين ظرفيت ضمن كسب درآمد زايي در عرصه سلامت به رونق كشور در بخش هاي مختلف كمك كنند.
وي تاكيد كرد:سود حاصل از گردشگري سلامت عاملي موثر در رشد اقتصادي كشورها به شمار مي رود و علاوه بر ورود ارز به كشور به توسعه بخش درمان نيز كمك مي كند.
حوزه گردشگري سلامت شامل سه بخش گردشگري تندرستي (Wellness Tourism)، گردشگري درماني(Curative Tourism) و گردشگري پزشكي(Medical Tourism) است.
مسافرت به منظور استفاده از منابع درماني طبيعي(آبهاي معدني، نمك، لجن و غيره) براي درمان برخي بيماري ها يا گذران دوران نقاهت تحت نظارت و مداخله پزشكي را گردشگري درماني گويند.
همچنين مسافرت به منظور درمان بيماري هاي جسمي يا انجام نوعي از عمل هاي جراحي تحت نظارت پزشكان در بيمارستانها و مراكز درماني را گردشگري پزشكي مي گويند.
همچنين مسافرت به دهكده هاي سلامت و مناطق داراي چشمه هاي آب معدني و آب گرم(اسپاها) براي رهايي از تنش هاي زندگي روزمره و تجديد قوا بدون مداخله و نظارت پزشكي و درمواردي كه گردشگر بيماري جسمي مشخصي نداشته باشد را گردشگري تندرستي گويند.
7411/1535
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
كرج-ايرنا-رئيس كميسيون گردشگري استان البرز گفت كه تامين بخشي از زيرساخت هاي پزشكي و درماني، ايجاد امكانات مورد نياز در توسعه گردشگري سلامت نقش تاثيرگذاري در توسعه اين استان خواهد داشت.