بشیر حاجی بیگی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سراسر كشور بیش از 900 مراكز درمانی فعال وجود دارد كه از این تعداد 170 مركز در كلانشهر تهران هستند.
وی خاطر نشان كرد: به علت ارجاع بیماران غیربومی به تهران بویژه برای انجام اعمال جراحی پیوند و نیز قرار داشتن اكثر مراكز تخصصی و فوق تخصصی خون و انكولوژی و همچنین فعالیت درمانگاه تالاسمی بزرگسالان در تهران، روزانه سه هزار واحد خون و فرآورده خونی از سوی مراكز درمانی، از انتقال خون استان تهران درخواست می شود.
** 20 درصد خون های اهدایی صرف بیماران تالاسمی می شود
حاجی بیگی گفت: حدود 20 درصد از خون های اهدایی در كشور، صرف بیماران تالاسمی می شود.
وی تصریح كرد: همچنین سالانه بیش از 55 هزار واحد خون در بین مراكز درمانی ارائه دهنده خدمات به بیماران تالاسمی از جمله درمانگاه تالاسمی بزرگسالان در تهران توزیع می شود.
** ایران جزء 5 كشور برتر دنیا در زمینه كیفیت انتقال خون است
مدیركل روابط عمومی سازمان انتقال خون گفت: ایران جزء پنج كشور برتر دنیا در زمینه كیفیت انتقال خون است.
وی با بیان اینكه یكی از شاخص های مراكز انتقال خون در دنیا، دسترسی آسان و بدون دغدغه اهداكنندگان به مراكز انتقال خون است، تصریح كرد: به علت گستردگی تهران و كمبود مراكز اهدای خون، متناسب با جمعیت و گستردگی این كلانشهر، سازمان انتقال خون برای رسیدن به شاخص مناسب در زمینه ایجاد دسترسی آسان و بدون دغدغه برای اهداكنندگان تلاش می كند.
حاجی بیگی با اشاره به آغاز احداث پنج مركز ویژه اهدای خون در پنج منطقه تهران گفت: این مراكز به همت مجمع خیرین سازمان انتقال خون و با مشاركت شهرداری تهران، بانك صنعت و معدن و سایر خیرین برای نخستین بار در تاریخ انتقال خون بصورت ویژه راه اندازی خواهد شد.
وی ابراز امیدواری كرد كه احداث این مراكز، آغازگر راهی در راستای كاهش دغدغه های اهداكنندگان باشد و بهترین خدمات نیز به آنها ارائه شود.
اجتمام ** 2181 ** 1071
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۶
تهران - ایرنا - سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: مراكز درمانی و بیمارستان های كشور، سالانه سه میلیون و 500 هزار واحد خون از سازمان انتقال خون دریافت می كنند.