اسلام آباد - ایرنا - پس از آنكه دولت ایالتی پنجاب پاكستان ماه گذشته قانون جدیدی را با عنوان حمایت ازحقوق زنان تصویب كرد، برغم استقبال برخی گروه ها و شخصیت های سیاسی و اجتماعی پاكستان از این قانون، برخی گروه ها ورهبران مذهبی این كشور به شدت مخالف آن هستند و این قانون را مغایر شرع اسلام می دانند.

روز گذشته حزب جماعت اسلامی پاكستان به رهبری سراج الحق از رهبران و شخصیت های پرنفوذ مذهبی-سیاسی این كشور جلسه ای با حضور تعدادی از شخصیت های مذهبی صاحب نفوذ این كشور تشكیل داد و شخصیت های حاضر در این جلسه، به دولت ایالت پنجاب هشدار دادند ظرف مدت 12 روز ( حداكثر تا روز 27 مارس) قانونی كه در این جلسه از آن به عنوان 'قانون غیراسلامی' نام برده شد، لغو كند.
آنها هشدار دادند در صورتی كه این قانون تا پایان ضرب الاجل تعیین شده لغو نشود، سیل مردم را به خیابان ها خواهند كشید و علیه دولت و حزب حاكم تظاهرات گسترده براه خواهند انداخت.
دولت ایالتی پنجاب تحت كنترل حزب مسلم لیگ نواز به عنوان حزب حاكم پاكستان است و شهباز شریف برادر محمد نواز شریف نخست وزیر پاكستان، سروزیری این ایالت را برعهده دارد.
سراج الحق رهبر حزب جماعت اسلامی، فضل الرحمان رهبر جمعیت علمای اسلام(شاخه فضل)، سمیع الحق رهبر گروه جمعیت علمای اسلام(شاخ سمیع)، حافظ سعید رهبر گروه جماعت الدعوه، ساجد میر رئیس مركز جمعیت اهل حدیث، پیر اعجاز هاشمی رهبر جمعیت علمای پاكستان، صاحب زاده ابوالخیر محمد زبیر یكی از رهبران جمعیت علمای پاكستان، حافظ عاكف سعید رهبر مركز تنظیم اسلامی، لیاقت دبیركل حزب جماعت اسلامی از جمله شخصیت های مذهبی بودند كه در نشست روز گذشته حضور داشتند.
در پایان این نشست، بیانیه صادر شد كه در آن، حاضرین اقدام دولت پنجاب در تصویب قانون حمایت از حقوق زنان را به عنوان یك اقدام غیر قانونی محكوم كردند و خواستار لغو آن شدند.
رهبران مذهبی پاكستان خواستار آن هستند كه بجای تصویب قوانین جدید دفاع از حقوق زنان، قوانین موجود در این زمینه در كشور بطور صحیح اجرا شود.
برخی ناظران معتقدند تصویب قانون حمایت از حقوق زنان در ایالت پنجاب، اقدامی آزمایشی و زمینه ای برای تعمیم این قانون به سراسر پاكستان است و دولت فدرال این كشور از جمله طرفداران این قانون است.
براساس قانون وضع شده از سوی دولت ایالتی پنجاب در حمایت از حقوق زنان، زنان در برابر خشونت ها و آزارهای جنسی، روانی و خانگی مورد حمایت قرار می گیرند.
براساس این قانون، زنان (در ایالت پنجاب) می توانند در صورتی كه خشونتی علیه آنان انجام شود، به یك شماره تماس ویژه برای ثبت شكایت خود تماس بگیرند. زنان همچنین این حق را می یابند كه در صورت مشاهده هرگونه خشونت، خواستار اقامت در اماكن امن شوند و نیز حق دارند كه نزد دادگاه های ویژه و بدون محدودیت، شكایت كنند و خواستار رسیدگی و تحقیق درخصوص ادعاهای خود شوند.
آساق*272**1723