به گزارش خبرنگار ايرنا عليرضا خوشبخت روز چهارشنبه در نشست شوراي هماهنگي زكات شهرستان قروه، تعهد دبيرخانه شوراي زكات اين شهرستان در سال جاري را 13 ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: از اين ميزان 35 درصد به مبلغ پنج ميليارد و 950 ميليون ريال محقق شده است.
وي تعهد دبيرخانه شوراي زكات شهرستان قروه در سال جديد را 15 ميليارد ريال ذكر كرد و اظهار اميدواري كرد اين مبلغ با همكاري خيرين و كشاورزان محقق شود.
او همچنين تعهد دبيرخانه شوراي زكات در زمينه زكات فطريه را هم دو ميليارد و 300 ميليون ريال اعلام كرد و افزود: تعهد شوراي زكات در اين زمينه 100 درصد محقق شده است.
خوشبخت اظهار كرد: هم اكنون 13پروژه عام المنفعه، سه واحد مسكن مددجويان در سريش آباد و يك واحد در گنداب عليا، شش مورد جهيزيه نوعروسان نيازمند، 32 مورد كمك هزينه تحصيلي و هزار و 368 كمك هاي موردي به نيازمندان از محل درآمد زكات در اين شهرستان هزينه شده است.
به گفته وي 510 ميليون ريال زكات تشويقي توسط دبيرخانه شوراي زكات استان در راستاي پروژه هاي عام المنفعه و ساير كمك هاي موردي به شهرستان قروه تقديم شده است.
مدير كميته امداد امام (ره) قروه با بيان اينكه از 126 روستاي شهرستان قروه 11 روستا اقلام زكات تعلق نمي گيرد، تصريح كرد: در سال جاري از 12 روستا، پنج ميليارد و 950 ميليون ريال زكات جمع آوري شد.
وي با اشاره به اينكه اولويت اين شورا از جمع آوري زكات 60 درصد سهم فقرا و 40 درصد بقيه نيز سهم پروژه هاي عمراني است تاكيد كرد: خوشبختانه در شهرستان قروه 70 درصد از زكات جمع آوري شده سهم فقراء است كه از ميانگين استاني و كشوري جلوتر است.
خوشبخت همچنين گفت: اگر زكات در جامعه درست پياده شود و به آن توجه شود، بسياري از مشكلات نيازمندان جامعه و فقر و تنگدستي برطرف خواهد شد و هدف كميته امداد كاهش فقر در جامعه و توانمندسازي خانواده هاي تحت حمايت و نيازمند است.
وي بر ضرورت فرهنگ سازي در راستاي ترويج فرهنگ زكات در جامعه تاكيد كرد و گفت: با توجه به ارزشگذاري زكات در دين اسلام، ضروري است همه تلاش ها در راستاي تقويت اين فريضه مهم معطوف شود.
او عدم حضور مبلغ و روحاني ثابت در روستاها را از مشكلات حاضر در شهرستان دانست و افزود: از 126 روستاي شهرستان تنها 14 روستا داراي روحاني مستقر هستند و 12 مبلغ نيز براي اهميت زكات به روستاها اعزام شدند.
خوشبخت افزود: در سال جاري 96 نفر از عاملين و مبلغين زكات به صورت افتخاري در شهرستان قروه فعاليت مي كنند.
وي اضافه كرد: تدوين راهكارهاي تشويقي و اجراي اين راهكارها مي تواند تاثير چشمگيري در نهادينه كردن فرهنگ پرداخت زكات در جامعه داشته باشد به طوري كه در فطريه و زكات هر مبلغي كه جمع آوري مي شود 100 درصد در همان محل هزينه مي شود.
در شهرستان قروه 10 هزار نفر در قالب پنج هزار و 320 خانوار از خدمات كميته امداد بهره مند مي شوند كه از ميان اين خانواده ها سه هزار و 300 خانوار زنان سرپرست خانوار هستند.
قروه در 90 كيلومتري شرق كردستان قرار دارد.
7345/1904/1904
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۰
سنندج-ايرنا- مدير كميته امداد امام (ره) قروه از جمع آوري پنج ميليارد و 950 ميليون ريال زكات از ابتداي سال جاري تاكنون در شهرستان قروه خبر داد.