به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از واشنگتن پست، یك مطالعه پنج ساله در دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می دهد كه شكلات باعث بهبود عملكرد شناختی مغز می شود. این مطالعه نشان می دهد مصرف یك بار شكلات در هفته به افزایش حافظه و توانایی حل مساله كمك می كند. در ادامه این مطالعه آمده است افرادی كه در هفته حداقل یك بار شكلات مصرف می كنند، توانایی تفكر قوی تری دارند.
این مطالعه كه به مدت پنج سال (2001 تا 2006) ارتباط بین فشار خون و عملكرد مغز را مورد بررسی قرار داده نشان می دهد مصرف منظم شكلات سبب می شود افراد به راحتی شماره تلفن ها را به خاطر بسپارند و برای مثال بتوانند به طور همزمان حرف بزنند و رانندگی كنند. شكلات و كاكائو حاوی موادی به نام فلاونوئیدها هستند كه به طور طبیعی در تركیبات پلی فنل موجود در غذاهای گیاهی وجود دارند.
فلاونوئیدها سبب افزایش سرعت پردازش اطلاعات و حافظه می شوند. دیگر تركیبات موجود در شكلات از قبیل كافئین، تئوبرومین و متیلزانتین در افزایش هوشیاری و پردازش شناختی مفید هستند. شكلات تیره میزان بیشتری از این تركیبات سودمند دارد و به دلیل كاهش قند، برای سلامت مفیدتر است.
علمی (6) ** 9259**1440
تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸
تهران - ایرنا - مطالعات جدید محققان نشان می دهد شكلات سبب بهبود عملكرد شناختی و حافظه می شود.