به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، اجرایی شدن بخش زیادی از قانون جامع خدمات رسانی ایثارگران، تشكیل صندوق اشتغال و دیجیتال سازی پرونده های حقوقی ایثارگران از جمله برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال 94 بوده است.
** اجرایی شدن 81 درصد از قانون جامع خدمات رسانی برای ایثارگران
بنیاد شهید و امور ایثارگران برای ارائه خدمت مطلوب تر به ایثارگران و خانواده های شهدا، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران را در چند سال اخیر در برنامه كاری خود داشته و تاكنون 81 درصد ازاین قانون زمینه اجرایی پیدا كرده است.
نخستین فعالیتی كه در زمان دولت تدبیر و امید انجام شد اجرایی شدن قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران بود و حدود 15 درصد از آیین نامه های مرتبط با آن تدوین شده و در كمیسیون دولت در حال بررسی است.
** ارائه خدمات بیمه تكمیلی ایثارگران به صورت الكترونیكی
همچنین درسال 94، برای نخستین بار ارائه خدمات بیمه تكمیلی ایثارگران در كشور با ارائه كارت شناسائی و بدون نیاز به كارت بیمه یا كوپن آن به صورت الكترونیكی درحال انجام است.
خدمات بیمه تكمیلی ایثارگران براساس توافق انجام شده با بیمه ایران و با نصب نرم افزار مخصوص، شامل اطلاعات یك میلیون و 700 هزار ایثارگر مشمول بیمه تكمیلی ارائه می شود.
به همین منظور نرم افزار اطلاعات ایثارگران تاكنون در دو هزار بیمارستان و مركز درمانی طرف قرارداد بیمه تكمیلی ایران، نصب شده است و تا یك ماه آینده، همه پنج هزار بیمارستان و مركز درمانی طرف قرارداد بنیاد از این امكان برخوردار می شوند.
** تشكیل صندوق اشتغال ایثارگران
یكی دیگر از از اقدامات انجام شده در بنیاد شهید در سال 94 جهت ارائه خدمات بهتر به خانواده های شهدا و ایثارگران، تشكیل صندوق اشتغال ایثارگران است.
در این راستا، اكنون اساسنامه تشكیل صندوق اشتغال ایثارگران تصویب شده و قرار است در آینده ای نه چندان دور جلسه هیات امنا آن برگزار شود.
براساس آمار حدود 51 هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران در نوبت اشتغال هستند.
** دیجیتالی شدن پرونده های حقوقی ایثارگران
یكی دیگر از اقدامات در سال 94 بنیاد شهید و امور ایثارگران آغاز روند دیجیتال سازی پرونده های حقوقی ایثارگران بوده است و قرار است تا اوایل سال 1395 به صورت كامل به اتمام برسد.
همچنین قرار است پس از انجام فعالیت دیجیتال سازی پرونده های حقوقی ایثارگران در تهران، در استان ها نیز با الگوگیری از این روش به سمت دیجیتال سازی تمام پرونده ها پیش برود.
** تدوین سند راهبردی فرهنگ ایثار و شهادت
تدوین سند راهبردی فرهنگ ایثار و شهادت از دیگر برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال 94 بوده است كه به واسطه آن بتوان ترویج این فرهنگ در سطح جامعه را داشته باشند.
بنیاد شهید و امور ایثارگران، نهادی است انقلابی كه در اجرای فرمان رهبر كبیر و بنیانگذر جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) در 22 اسفند 1358 و در پی موافقت مقام معظم رهبری مبنی بر ادغام سه نهاد انقلابی بنیاد شهید انقلاب اسلامی، سازمان جانبازان انقلاب اسلامی و ستاد رسیدگی به امور آزادگان تأاسیس شده و دارای شخصیت حقوقی و استقلال مالی و اداری است كه امور آن طبق مقررات و قوانین مربوط به نهادهای عمومی غیردولتی و در چهارچوب اساسنامه و آیین نامه های مربوطه زیرنظر رییس جمهور و نظارت عالیه رهبر معظم انقلاب اداره میشود.
براساس آماربنیاد شهید، تعداد جانبازان كل كشور 546 هزار و 108تن است كه از این تعداد 320 هزار و 528 تن، جانباز زیر 25 درصد(شامل 59 درصد از جانبازان) و 225 هزار و 580 تن (شامل41درصد جانبازان) بیش از 25 درصد جانبازی دارند؛ همچنین 230 هزار شهید تقدیم انقلاب شده است.
اجتمام**7268**1418**1724
تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۲
تهران- ایرنا- بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز همانند دیگر نهادهای خدمات رسان، در سال 94 فعالیت ها و برنامه های ویژه برای ارائه خدمت به ایثارگران و خانواده های شهدا داشت.