به گزارش ایرنا، فلیپو گراندی كمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل روز سه شنبه در آستانه برگزاری دومین كنفرانس جهانی حمایت از سوریه كه قرار است روز چهارشنبه در ژنو برگزار شود، بر ضرورت افزایش تلاش های جهانی برای اسكان پناهجویان سوری و ایجاد تسهیلات رفاهی برای آن ها تاكید كرد.
گراندی تاكید كرد: پناهجویانی كه با فرار از محیط خشونت و درگیری به اروپا روی می آوردند این پیام مهم را با خود انتقال می دهند كه پاسخ به نیاز های آن ها یك وظیفه و مسئولیت محدود به كشور هایی كه در همسایگی آنها قرار دارند نمی شود .
وی خطاب به شركت كنندگان این كنفرانس، افزود: این مسئولیتی است كه جامعه جهانی تا برقراری دوباره صلح و آرامش بایستی بطور گسترده ای به عهده بگیرد.
كمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل، مشاركت جامعه جهانی در كاستن از بار مسئولیت كشورهایی كه هم اكنون میزبانی از میلیون ها نفر از این پناهندگان را بعهده دارند، و ایجاد فرصت برخورداری از زندگی بهتر برای 'دست كم برخی از این پناهندگان' را نمایانگر همبستگی جهانی با سرنوشت این پناهجویان دانست و تاكید كرد كه جهان نباید چنین فرصتی را از دست بدهد.
وی از شركت كنندگان در كنفرانس ژنو خواست تا در نشست فردا تلاش های خود را بر برنامه های گسترده و درازمدت در جهت اسكان دوباره پناهجویان و سایر تدابیر ضروری جهت پذیرش و حمایت از آن ها متمركز كنند.
وی افزود كه تدابیر مورد بررسی در این كنفرانس نباید صرفا به اسكان این پناهجویان محدود شود بلكه باید رویكردهای دیگری از جمله نقل و انتقالات انسان دوستانه، صدور روادید، حمایت های خصوصی ،برقراری پیوند دوباره میان اعضای خانواده ها و كارآموزی ها و غیره را نیز دربرگیرد.
در دومین كنفرانس بین المللی حمایت از سوریه علاوه بر نمایندگان 92 كشور جهان نمایندگانی از 10 سازمان دولتی ، 9 نهاد سازمان ملل و 24 سازمان مردم نهاد جهانی شركت خواهند داشت.
این نهاد پیش بینی كرده است كه دست كم 10 درصد از مجموع 4 میلیون و 800 هزار پناهجو سوری كه هم اكنون بیشتر آن ها در كشور های تركیه ، لبنان و اردن زندگی می كنند به جابجایی دوباره و اسكان در كشورهای مختلف نیاز خواهند داشت و به همین دلیل برای اسكان آن ها قبل از پایان سال 2018 دست كم به 450 هزار مكان تازه نیاز خواهد بود.
شبد* 4-541*1528* 3404
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۳
نیویورك- ایرنا- كمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل تصریح كرد كه مسئولیت رسیدگی و كمك به وضعیت پناهجویان سوری صرفا به كشورهای همسایه محدود نمی شود و تلاش برای اسكان و ایجاد امكانات رفاهی و آموزشی برای آن ها یك مسئولیت جهانی است.