تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۴

تهران- ايرنا- تيم ملي شطرنج مردان ايران پس از پيروزي در دور نهم رقابت هاي قهرماني شطرنج آسيا مقابل تيم بنگلادش به مقام چهارم رقابت هاي شطرنج قهرماني آسيا رسيد و مردان شطرنج باز ايران به شش مدال رنگارنگ انفرادي دست يافتند.

رقابت هاي شطرنج جام ملتهاي آسيا با انجام بازي هاي دور نهم به پايان رسيد و تيم هاي برتر هر بخش معرفي شدند.
تيم شطرنج مردان ايران در اين دوره از رقابت ها به شش مدال رنگارنگ انفرادي و يك نورم استاد بزرگي دست يافت.
نمايندگان شطرنج ايران كه در بخش مردان با تركيب استادان بزرگ احسان قائم مقامي و پوريا دريني، استاد بين المللي مسعود مصدق پور، عليرضا فيروزجاه و پرهام مقصودلو در اين رقابت ها حضور داشتند، در نهمين و آخرين دور با تركيب دريني، مقصودلو، فيروزجاه و مصدق پور برابر تيم بنگلادش به برتري دست يافت.
پوريا دريني در پايان جدول رده بندي انفرادي به مدال نقره ميز دو، عليرضا فيروزجاه به مدال طلاي ميز چهار و مسعود مصدق پور به مدال نقره ميز پنج رسيدند.
عليرضا فيروزجاه نوجوان 13ساله قهرمان كشور در سال 94 هم، موفق به كسب نخستين نورم استاد بزرگي شد.
تيم مردان هند نيز در دور آخر تيم ويتنام را با نتيجه سه بر يك شكست داد و جام قهرماني را با خود به خانه برد.
چيني ها هم تيم اول امارات را چهار به هيچ بردند و دوم شدند و قزاق ها هم كه در دور قبل مقابل تيم ايران پيروز شده بودند، در دور نهم، تيم مغولستان را با نتيجه دو و نيم به يك و نيم شكست دادند و به مدال برنز رسيدند.
تيم ملي شطرنج بانوان ايران كه با تركيب استاد بين المللي سارا سادات خادم الشريعه، استاد بزرگ بانوان آتوسا پوركاشيان، استاد بزرگ بانوان ميترا حجازي پور، استاد فيده بانوان آناهيتا زاهدي فر و هما علوي در اين رقابت ها حضور يافتند در دور آخر برابر تيم هند به تساوي دو به دو رسيد و در رده بندي نهايي هفتم شد.
ارا سادات خادم الشريعه با استاد بزرگ هاريكا دورناويلي با درجه بين المللي 2515، آتوسا پوركاشيان با استاد بين المللي پادميني با درجه بين المللي 2439 مساوي شد.
ميترا حجازي پور تنها برد تيم ايران را در اين مسابقه رقم زد و حريف او استاد بزرگ بانوان سوميا سوامينتان با درجه بين المللي 2384 بود و آناهيتا زاهدي فر روي ميز چهار نتيجه را به كول كارني با درجه بين المللي 2284 واگذار كرد.
ساراسادات خادم الشريعه و هما علوي موفق به كسب مدال برنز انفرادي ميزهاي يك و پنج شدند.
در بخش تيمي بانوان چين، قزاقستان و ازبكستان به ترتيب در جايگاه اول تا سوم اين رقابت ها قرار گرفتند.
اين رقابت ها در 9 دور و به روش سوئيسي از نهم فروردين ماه به ميزباني شهر ابوظبي در امارات و با شركت 32 تيم در بخش زنان و مردان آغاز شد.
در بخش مردان 22 تيم از كشورهاي چين، هندوستان، قزاقستان، ايران، ويتنام، بنگلادش، مغولستان، ازبكستان، امارات(سه تيم)، عراق، قرقيزستان، لبنان، اردن، عمان، سريلانكا، افغانستان، پاكستان، كويت، نپال و تاجيكستان و در بخش زنان نيز 10 تيم از كشورهاي هندوستان، ازبكستان، ويتنام، چين، ايران، مغولستان، قزاقستان، سريلانكا و امارات متحده عربي(دو تيم) حضورداشتند.
ورزشي**9250**1545