به گزارش ايرنا به نقل از اداره كل روابط عمومي استانداري نصرت الله عليرضايي روز يكشنبه در جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي افزود: تا زمانيكه فضا، بستر و گفتمان لازم براي ارزش نهادن به كار و تلاش، احترام به سرمايه گذار، تقدم منافع ملي و جمعي بر منافع فردي، وقت شناسي و احساس امنيت براي سرمايه گذاري در جامعه شكل نگرفته و نهادينه نشود نمي توان در اقتصاد مقاومتي به موفقيت رسيد.
وي تصريح كرد: اگر باورهاي فرهنگي متناسب و مرتبط با توسعه و پيشرفت اقتصادي در جامعه شكل نگيرد نمي توان با اجراي چند طرح به توسعه اثربخش و درازمدت در كشور و استان اميدوار بود.
مديركل روابط عمومي استانداري با بيان اينكه بايد فرهنگ مردم داري و مردم محوري در دستگاه هاي اجرايي جدي گرفته شود خاطرنشان كرد: اقتصاد مقاومتي يعني اينكه با تكيه بر توان و ظرفيت مردم امور و برنامه هاي كشور به اجرا گذاشته شوند كه تحقق اين امر به برنامه ريزي مستمر و هفتگي مديران نيازمند است.
وي تصريح كرد: تكريم ارباب رجوع به معناي انجام امور مردم است، لذا بايد مديران يك روز در هفته را به ملاقات عمومي اختصاص داده و ضمن گفت وگوي رو در رو با شهروندان و رسيدگي به مشكلات، اعتماد مردم را جلب كنند.
عليرضايي افزود: مردم در ملاقات هاي عمومي با استاندار درخواست مي كنند كه مسئولان دستگاه هاي اجرايي براي راه اندازي امور اقدام كنند.
وي افزود: اين موضوع بيانگر اين واقعيت است كه انجام كارها در دستگاه ها مطلوب نيست و بايد در پاسخگويي به نامه ها و درخواست هاي مردم سرعت داده شود.
مديركل روابط عمومي استانداري با بيان اينكه حجم مراجعه مردم به استانداري براي پيگيري امور خود در دستگاه هاي اجرايي بالاست و همه به دنبال دستور استاندار و مديران استانداري هستند، افزود: اين درحاليست كه طبق ضوابط، كارها بايد سيستماتيك و از طريق سازمان حل و فصل شود و فرهنگ سازماني در جامعه نهادينه شود.
وي گفت: اين شكل از پيگيري امور بيانگر ضعف در دستگاه ها و سازمان هاست كه در سال اقتصاد مقاومتي بايد با نهادينه شدن فرهنگ مردم داري در سازمان ها اين فرهنگ اصلاح شود.
دبير شوراي اطلاع رساني استان از دو قشر سرمايه گذار و نخبگان در جامعه به عنوان دو بال اثرگذار در تحقق اقتصاد مقاومتي ياد و اظهاركرد: براي رسيدن به توسعه، توجه به دو بازوي مهم يعني سرمايه گذار و نخبگان ضروري است تا نتايج كار مطلوب باشد.
وي بيان كرد: از مديران دستگاه هاي اجرايي انتظار مي رود ضمن بهره مندي از نخبگان در برنامه ريزي ها، از رسانه هاي گروهي نيز براي اطلاع رساني استفاده كنند و در پاسخگويي به خبرنگاران واهمه نداشته باشند.
وي ادامه داد: مديران برنامه هاي اقتصاد مقاومتي خود را رسانه اي كنند تا فضا و گفتمان مطلوب و مورد نياز براي سياست هاي اقتصاد مقاومتي در استان شكل بگيرد.
6101/ 6128
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۵
قزوين-ايرنا- مديركل روابط عمومي استانداري قزوين گفت: در پيگيري و اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي نبايد از حوزه فرهنگ و ارزش و اهميت آن غفلت كرد.