به گزارش خبرگزاري فرانسه،پژوهشي كه درمجله انجمن پزشكي آمريكا منتشر شده است، هم اطلاعات ماليات دهندگان از سال 1999 تا 2014 را بررسي كرده و هم از آمار مرگ و مير دولتي استفاده كرده است.
اين پژوهش كه در دانشگاه استانفورد انجام شده، نشان مي دهد اختلاف اميد به زندگي ميان 'يك درصد ثروتمندترين' و 'يك درصد فقيرترين' در آمريكا براي مردان 14.6 و براي زنان 10.1 سال است.
در پژوهش دانشگاه استانفورد آمده است: بر اساس نتايج اين تحقيق، اكنون ميانگين اميد به زندگي يك مرد 40 ساله در ميان يك درصد پايين جامعه از نظر درآمد در ايالات متحده با ميانگين زندگي مردان 40 ساله در سودان و پاكستان برابري مي كند.
پژوهش يادشده تاكيد مي كند 'شكاف ميان فقير و غني در ايالات متحده در دهه 2000 ميلادي افزايش يافته و در مورد مردان بيش از دو سال و براي زنان بيش از سه سال بيشتر شده است.'
همين تحقيق دانشگاهي حاكي است كه عواملي چون كشيدن سيگار و چاقي بر كاهش اميد به زندگي در قشرهاي فقير جامعه موثر است.
كمترين اميد به زندگي در ميان قشر فقير، در ايالت هاي نوادا، اينديانا و اوكلاهما با 77.9 سال گزارش شده و اين آمار در مورد قشر فقير ايالت هاي نيويورك، كاليفرنيا و وِرمانت 80.6 بوده است كه سه ايالت اخير از اين نظر، داراي بهترين ركورد هستند.
ميانگين اميد به زندگي در كل جامعه آمريكا 78.8 سال است. اين رقم براي زنان 81 سال و براي مردان 76 سال تخمين زده مي شود.
اروپام**9163**1856
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۲
تهران – ايرنا – يك پژوهش تازه در آمريكا نشان مي دهد شكاف ميان سال هاي عمر(اميد به زندگي) ثروتمندان و فقيران در جامعه آمريكا از سال 2001 افزايش يافته و اكنون به 15 سال رسيده است.