به گزارش ايرنا، علي بهبهاني روز يكشنبه در نشست خبري افزود: با اجراي طرح الكترونيكي ثبت پرونده ها در سال 94 بالغ بر دو ميليون و 500 هزار مراجعه حضوري (معادل پنج ميليون سفر) به واحدهاي ثبتي استان كاسته شد.
وي گفت: هر مراجعه حضوري آسيب هاي را براي ارباب رجوع و دستگاه دولتي بدنبال دارد اما با ارائه خدمات غيرحضوري، اقدامات شاخصي در زمينه سلامت اداري، ارتقاء بهره وري و تكريم ارباب رجوع انجام شده است.
وي تصريح كرد: پيش از اجراي اين طرح ماهانه حدود 14 هزار سند مالكيت در اصفهان صادر مي شد كه بعد از اجراي طرح ماهانه به 22 هزار سند افزايش يافت.
بهبهاني افزود: امروز ثبت اسناد و املاك با جهشي سريع و ريشه دار از يك سازمان فرتوت و قديمي به يك سازمان پيشرو تبديل شده است.
مديركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان گفت: تاكنون 12 ميليون از پرونده هاي ثبتي شهر اصفهان آرشيو الكترونيكي شده است.
وي اظهار كرد: تمام بايگاني هاي واحدهاي ثبتي استان اصفهان هم اكنون از حالت سنتي خارج و به بايگاني ريلي مجهز و از آرشيو الكترونيكي برخوردار شده است.
وي با اشاره به مراحل ثبت الكترونيكي پرونده هاي ثبتي گفت: مرتب سازي پرونده، ترميم اوراق مُندرس، اسكن اوراق و خلاصه نويسي آيتم هاي پرونده اصلي از مهمترين مراحل ثبت الكترونيكي پرونده ها محسوب مي شود.
مدير كل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان افزود: استان اصفهان رتبه دوم جذب اعتبار ثبت الكترونيكي پرونده ها را بعد از استان تهران به خود اختصاص داده است.
وي اظهار كرد: در حال حاضر ثبت الكترونيكي پرونده هاي شهر اصفهان با هزينه 30 ميليارد ريال در جنوب، غرب و بهارستان به اتمام رسيده و در واحدهاي مركز، شرق و شمال در حال تكميل است.
بهبهاني تصريح كرد: تا دو ماه آينده كار ثبت الكترونيكي اسناد شهرستان اصفهان تكميل مي شود و در صورت تامين اعتبار، كار ثبت پرونده هاي واحدهاي ثبتي در شهرستان ها نيز اجرا خواهد شد.
وي افزود: بدليل اهميت و حجم پرونده هاي ثبتي اصفهان، مهمترين اعتبار براي انجام آرشيو الكترونيكي به اين استان اختصاص پيدا كرد.
مديركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان گفت: در سال 94 بيش از 250 هزار سند مالكيت در استان صادر و براي اولين بار طرح پستي تقاضاي صدور مالكيت توسط دفاتر اسناد رسمي اجرا شد.
بهبهاني افزود: از سال 93 تاكنون بالغ بر 500 هزار سند مالكيت از اين طريق به متقاضيان ارائه شده است.
مديركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان خاطرنشان كرد: حجم پرونده هاي املاك فاقد سند در استان اصفهان از ساير نقاط كشور بيشتر است.
وي گفت: اصفهان با 202 هزار پرونده املاك فاقد سند در جايگاه اول و به ترتيب استان هاي مازندران و تهران با 160 هزار سند و 150 هزار سند در جايگاه دوم و سوم قرار دارند.
بهبهاني تصريح كرد:از 27 ماه گذشته تاكنون براي بيش از 70 هزار پرونده از مجموع 202 هزار پرونده راي صادر شده است.
وي افزود: قانون تعيين تكليف اراضي فاقد سند نقايص و ايراداتي دارد كه بايد از طريق مجلس شوراي اسلامي برطرف شود.
بهبهاني با تاكيد بر اينكه در قانون تعيين تكليف تمام اسناد دفترچه اي بايد در مدت پنج سال آينده تعويض شود، گفت: شهروندان مي توانند با مراجعه به نزديكترين دفترخانه اسناد رسمي محل سكونت، اسناد مالكيت دفترچه اي خود را تحويل دهند و تقاضاي تعويض سند دفترچه اي خود را ارائه دهند.
مديركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان گفت: سال گذشته 28 ميليارد و 580 ميليون تومان سهم و درآمد مصوب داشتيم كه موفق به وصول 109 ميليارد و 900 ميليون تومان شديم و 350 درصد بيشتر از ميزان مصوب، درآمد وصول كرديم.
اداره ثبت اسناد و املاك از جمله دستگاههاي حاكميتي به شمار ميرود كه رسالت اصلي آن تثبيت حقوق مالكان حقيقي و حقوقي در اموال غيرمنقول و اراضي و وصول مطالبات اشخاص است.
ثبت انواع شركتها، مؤسسات تجاري و تعاونيها و انحلال اين شركتها، نظارت بر دفاتر اسناد رسمي از نظر صحت تنظيم و ثبت معاملات و نظارت بر دفاتر ازدواج از نظر صحت شرايط كلي تنظيم اسناد ازدواج و طلاق از جمله وظايف ادارهكل ثبت اسناد به شمار ميرود.
6027/7150
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۴
اصفهان–ايرنا - مديركل ثبت اسناد و املاك استان اصفهان گفت: بيش از 85 درصد از فعاليت ها و خدمات ثبتي در استان به صورت الكترونيكي به متقاضيان ارائه مي شود.