دزفول - ايرنا - رييس دانشگاه علوم پزشكي دزفول مهمترين راهكار كنترل و مقابله با بيماري ديابت را آموزش گروه هاي مختلف آسيب پذير جامعه دانست و گفت:آگاهي بخشي به دانش آموزان در خصوص بيماري ديابت مهم و اثر گذار است.

به گزارش ايرنا يوسف پريدار روز چهارشنبه در آيين نواختن زنگ سلامت با شعار غلبه بر ديابت در دبيرستان دخترانه نمونه دولتي ملك آسا در دزفول افزود:با توجه به گسترش بيماري ديابت در جامعه و افزايش شمار مبتلايان به اين بيماري بايد با آموزش و آگاهي بخشي اقشار مختلف جامعه را نسبت به راهكارهاي كنترل و جلوگيري از ابتلا به ديابت آگاه كرد.
وي نقش آموزش و پرورش و جامعه دانش آموزي را در اين زمينه مهم و اثر گذار دانست و گفت:انتقال اطلاعات لازم در خصوص ديابت از طريق دانش آموزان به خانواده ها مي تواند راهكار مناسبي براي كنترل اين بيماري خاموش باشد.
رييس مركز بهداشت دزفول نيز نپرداختن به فعاليت هاي ورزشي ، استرس و اضطراب ، مصرف غذاهاي آماده ،چاقي به ويژه در خانم ها در كنار زندگي ماشيني را از جمله علل افزايش ابتلا به بيماري ديابت در جامعه بيان كرد و گفت:طرح غربالگري ديابت و فشار خون بالا كه از شهريورماه پارسال در مناطق روستايي دزفول آغاز شده همچنان ادامه دارد.
رضا پورآيين افزود: با اجراي اين طرح تاكنون 2 هزار نفر از ساكنان مناطق روستايي دزفول كه دچار ديابت و يا فشار خون بالا مي باشند شناسايي شده اند ضمن اينكه اين افراد نسبت به بيماري خود بي اطلاع بودند.
وي همچنين از اجراي طرح پيمايش بيماريهاي غير واگير در مناطق شهري و روستايي دزفول خبر داد و گفت:اين طرح با هدف شناسايي بيماران مبتلا به سرطان ، بيماران قلبي و تنفسي و نيز فشار خون بالا 2 ماه است كه در سطح شهرستان دزفول آغاز شده است.
غلامرضا نصراله پور مدير آموزش و پرورش دزفول نيز سلامت را مهمترين شاخص توسعه در كشور دانست و گفت:آموزش و پرورش با ظرفيت بالاي دانش آموزي و جامعه فرهنگي آمادگي دارد تا در زمينه آگاهي بخشي به دانش آموزان و والدين آنها دانشگاه علوم پزشكي دزفول را ياري كند.
يكم تا هفتم ارديبهشت ماه هفته سلامت نامگذاري شده است.
به مناسبت هفته سلامت نمايشگاهي در بوستان خانواده دزفول برپا شد.
6068