به گزارش ايرنا محمدعلي نبي پور روز چهارشنبه در جلسه شوراي فرهنگ عمومي گناباد افزود: بايد با برنامه ريزي دقيق و هدفمند و افزايش شناخت نسبت به ماهيت و علل بروز مشكلات و آسيبهاي اجتماعي، براي رفع آن چاره جويي كرد.
وي افزايش آسيبهاي اجتماعي را زيبنده اين شهرستان ندانست و گفت: تلاش خواهيم كرد با اقدامات شاخص فرهنگي و هنري، بار اين آسيب ها را كاهش داده و تعلق خاطر سرزميني و شور و نشاط اجتماعي را در گناباد افزايش دهيم.
وي فرهنگ سازي براي افزايش توجه به ورزشهاي همگاني را از راهكارهاي موثر در ايجاد شادي و نشاط اجتماعي و كاهش مسائل و مشكلات آسيب آفرين در گناباد برشمرد.
نبي پور توجه به بخش گردشگري را يكي از راههاي اشتغالزايي خواند و از دست اندركاران تورهاي گردشگري خواست كه ضرورت رعايت مسائل فرهنگي و منطقه اي اين شهرستان را در بين گردشگران فرهنگ سازي و تبيين كنند.
رئيس اداره بهزيستي گناباد نيز از اعتياد و طلاق به عنوان مهمترين آسيبهاي اجتماعي اين شهرستان ياد كرد.
علي ستوسر بدون ذكر آماري، گفت: ميزان طلاق در سال گذشته در گناباد به ازاي هر 6.93 ازدواج يك مورد بوده كه ميانگين كشوري آن يك مورد به ازاي هر 4.03 ازدواج است.
وي گفت: وضعيت گناباد از نظر آسيب اجتماعي اعتياد هم خوشايند نيست و بايد با اهتمام بخشهاي مختلف و دست اندركاران ذيربط براي كاهش اين معضل برنامه ريزي شود.
وي همچنين از انجام طرح تحقيقاتي مشترك اين اداره با دانشگاه علوم پزشكي براي اولويت بندي كاهش مسائل و آسيبهاي اجتماعي اين شهرستان در سال جاري خبر داد.
ستوسر گفت: با توجه به وجود آسيبهاي متعدد اجتماعي در گناباد نبود يك مركز تخصصي فعال در اين بخش موجب شده فعاليتهاي پيشگيرانه به صورت مقطعي انجام شده و بازدهي بلندمدت نداشته باشد.
وي خواستار استفاده حداكثري از توان و مشاركت تشكلها و مشاركتهاي مردمي براي كاهش آسيبهاي اجتماعي در اين شهرستان شد.
شهرستان گناباد با بيش از 81 هزار نفر جمعيت در 287 كيلومتري مشهد واقع است.
2095/5132
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶
گناباد- ايرنا- فرماندار گناباد گفت: كاهش آسيبهاي اجتماعي از مسائل و دغدغه هاي مهم اين شهرستان است و بايد همه دستگاهها در اين مسير گام بردارند.