«نيك يي» چهارشنبه شب در نشستي با معاون اقتصادي منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: شركت هاي تجاري و اقتصادي چين تمايل زيادي براي سرمايه گذاري در منطقه اقتصادي و راهبري چابهار دارند.
وي افزود: شركت «دابل ويو» كه از سوي دولت چين حمايت ويژه مي شود بيش از 70 شركت در زمينه هاي ساخت فرودگاه، راه آهن، بزرگراه و پل سازي، اسكله و بندر، نيروگاه برق و آب عمران شهري و ساختمان سازي و مهندسي آبراها و مهندسي پتروشيمي دارد.
وي گفت: اين شركت با رتبه AAA در چين بيش از هزار و 700 نيروي فني و حرفه اي دارد و ارزش ماشين آلات آن به 530 ميليون دلار مي رسد.
مديرعامل گروه شركت هاي «دابل ويو چين» ادامه داد: ظرفيت ها و پتانسيل هاي سرمايه گذاري و مشاركت در اجراي طرح هاي چابهار درحال بررسي است و مذاكرات لازم در اين خصوص انجام خواهد شد.
«نيك يي»گفت: سالانه گردش مالي 70 شركت وابسته به گروه «دابل ويو» بيش از 150 ميليارد دلار است و در 156 كشور دنيا فعاليت و سرمايه گذاري در زمينه هاي ياد شده را دارد.
عضو هيات مديره و معاون اقتصادي سازمان منطقه آزاد چابهار نيز گفت: اين شهرستان با توجه به موقعيت راهبردي افق روشني براي كشورهاي منطقه دارد.
عبدالرحيم كردي اظهار داشت: چابهار نقطه اتصال سه قاره است و 800 ميليون نفر ساكن در كشورهاي cis و افغانستان محصور در خشكي مي توانند از طريق اين منطقه به آبهاي اقيانوسي اتصال پيدا كنند.
وي گفت: سازمان منطقه آزاد چابهار تمامي زيرساختها و اقدامات را براي فعاليت سرمايه گذاران آماده مي كند و از هرگونه همكاري براي ايجاد اشتغال، توسعه و عمران منطقه دريغ نخواهد كرد.
وي بيان كرد: نگاه مسئولان نظام به ويژه رهبر معظم انقلاب و رياست جمهوري به منطقه مكران سبب توسعه زير ساخت هاي چابهار و سواحل آن شده است.
هيات سرمايه گذار كشور چين در سفر دو روزه خود به چابهار از زيرساختهاي بندري، اسكله ها، طرح توسعه بنادر شهيد بهشتي و شهيد كلانتري، شركت پتروشيمي مكران و سازمان منطقه آزاد چابهار ديدن كردند.
چابهار تنها بندر اقيانوسي كشور و سرزمين موج و مرجان با 13هزار و 161 كيلومترمربع وسعت از شمال به شهرستانهاي نيكشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به كشور پاكستان، از جنوب به درياي عمان(مكران) و از غرب به كنارك متصل است.
اين شهرستان زيبا و ساحلي در منطقه مكرانِ بلوچستان از 2 شهر به نام هاي چابهار و نگور، سه بخش مركزي، دشتياري و پلان، شش دهستان و 549 آبادي داراي سكنه تشكيل شده است و تا زاهدان مركز استان سيستان و بلوچستان 645 كيلومتر فاصله دارد.
8005 /6081/3043
تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۲
چابهار- ايرنا- مديرعامل گروه شركت هاي «دابل ويو چين» گفت: استفاده از موقعيت راهبردي بنادر و منطقه آزاد چابهار براي فعاليت سرمايه گذاران، تجار و فعالان اقتصادي كشور چين از اهميت ويژه اي برخوردار است.