تهران - ايرنا - عضو هيات مديره‌ بنياد بركت با اشاره به نام‌گذاري امسال به عنوان «اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل» گفت: بنياد بركت با سرلوحه قرار دادن مردمي كردن اقتصاد، سرمايه‌گذاري در مناطق محروم و ايجاد اشتغال در راستاي تحقق اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتي فعاليت مي‌كند.

به گزارش روز شنبه ايرنا از بنياد بركت وابسته به ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره)، سيدعلي موسوي در حاشيه‌ گردهمايي سالانه‌ي شركت‌هاي مشاركتي بنياد بركت افزود: يكي از اساسي‌ترين مباحث اقتصاد مقاومتي، مردمي كردن اقتصاد و توانمندسازي اقتصاد است كه بنياد بركت و ستاد اجرايي فرمان حضرت امام‌(ره) اين شاخص را سرلوحه‌ فعاليت‌هاي خود قرار داده‌اند.
عضو هيئت مديره‌ بنياد بركت افزود: هنگامي كه ما با بخش خصوصي و كارآفرينان در شهرها و روستاهاي دورافتاده همكاري مي‌كنيم در راستاي مردمي كردن اقتصاد قدم برمي‌داريم، چرا كه زمينه‌ مشاركت مردم را اقتصاد كشور فراهم مي‌آورد.
وي گفت: سرمايه‌گذاري در مناطق محروم از اصول اقتصاد مقاومتي است، چرا كه رفع محروميت مي‌تواند به توانمندسازي اقتصادي در اين مناطق و در نهايت تقويت اقتصاد كشور كمك كند.
موسوي در ادامه خاطرنشان كرد:نكته‌ ديگري كه نشان از حركت بنياد بركت در راستاي اقتصاد مقاومتي است، اصل قرار دادن «عدم ماندگاري» در همكاري با شركت‌هاي بخش خصوصي است.
وي اظهار كرد: بنياد بركت بعد از چند سال كه مجموعه‌ توليدي شركت همكار توانست به اهداف از پيش تعيين شده دست يابد، سهم خود را را واگذار مي‌كند كه منجر به تقويت هر چه بيش‌تر مردمي كردن اقتصاد مي‌شود.
موسوي با اشاره به اين‌كه يكي از شاخص‌هاي اصلي بنياد بركت در مشاركت با شركت‌ها و سرمايه‌گذاري در پروژه‌ها توجه به مبحث اساسي توليد و اشتغال‌زايي است، تأكيد كرد: هر چه اشتغال‌زايي در آن پروژه بيش‌تر باشد، ما مشاركت بيش‌تري خواهيم كرد و اين در حالي است كه مطابق آمارها با ايجاد هر يك شغل مستقيم، چهار شغل غيرمستقيم نيز به وجود مي‌آيد، چه بهتر كه اين اشتغال در همان مناطق محروم و كم‌تر توسعه‌يافته باشد.
اجتمام**3377**1776