به گزارش خبرنگار ايرنا، حسين چراغي عصر يكشنبه در مراسم توديع مديركل سابق اين اداره ضعف زيرساخت حمل و نقل كانتينري را از عوامل تاثيرگذار بر كاهش صادرات خواند.
وي با بيان اين كه بدليل ضعف ساختاري در اين بخش نتوانسته ايم از ظرفيت صادرات استان و استانهاي همجوار به درستي استفاده كنيم ، تقويت اين بخش را از برنامه هاي مهم خود عنوان كرد.
چراغي ، تدوين برنامه استراتژيك براي رشد و توسعه بنادر استان در جنبه هاي مختلف اقتصادي تجاري با نگاه به رويكرد بازار و استفاده از بازار و حمل و نقل در خزر را از اولويتهاي كاري خود بيان داشت.
وي با اشاره به اين كه عرصه بندري عرصه فرصت ها است متذكر شد: بايد برنامه مدون و استراتژيك براي بهره گيري از خزر و توسعه اقتصاد دريا محور و صنعت دريايي و حمل و نقل دريايي داشته باشيم .
وي با تاكيد بر لزوم رويكرد متوازن به بنادر استان گفت : هر كدام از بنادر بر اساس مزيتهاي نسبي و منطقه اي مي توانند بخشي از ترافيك كاري را براي اشتغال پايدار و صنعت بندري عهده دار شوند.
سرپرست اداره كل بنادر و دريانوردي گيلاني تصريح كرد : بايد تلاش كنيم با استفاده از مزايا و پتانسيلها بنادر استان را فعال تر از آنچه هست نماييم.
چراغي تصريح كرد : يكي از محورهاي تمركز ما در صنعت دريايي و بندري تقويت فعاليت ها و ارزش افزوده بعنوان فعاليت اشتغالزايي پايدار است .
سرپرست اداره كل بنادر و دريانوردي گيلان با اشاره به قرار داشتن بندرگاه انزلي در شاهراه ترانزيت ، تقويت كانالهاي توزيع را از ديگر موارد مهم عنوان كرد.
وي تصريح كرد: بايد حداكثر استفاده را از اين كريدور براي اتصال شمال به جنوب و جذب مزايا و درآمدهاي موجود به سمت بنادر استان ببريم .
چراغي افزود: از رئوس برنامه حوزه گردشگري دريايي استفاده از مواهب طبيعي خزر است.
سرپرست اداره كل بنادر و دريانوردي گيلان طرح گردشگري دريايي خزر را مصوب اتاق فكر سازمان و مورد تاكيد وزير راه عنوان و تصريح كرد : اين طرح در آينده نزديك فعال مي شود .
وي ، آموزش و تربيت نيروي انساني كارآمد را از ديگر برنامه هاي خود عنوان كرد.
چراغي متذكر شد: بدنبال ايجاد ارتباط نزديك تر بين سازمانهاي ذيربط و ذي نفع نظير كشتيراني ،گمرك ،اداره كل حمل و نقل و پايانه و ساير ادارات و سازمانهاي مرتبط به حمل و نقل ، و تسهيل تجارت خارجي از طريق بنادر استان هستيم .
*بندرگاه انزلي سرآمد بنادر شمالي
مديركل سابق بنادر و دريانوردي گيلان نيز در اين مراسم با اشاره به توسعه زيرساختهاي بندري در انزلي گفت : بندرگاه انزلي سرآمد بنادر شمالي است .
سيد علي نعيمي اظهار كرد : بندرگاه انزلي زماني تك محصولي بود اما اكنون شاهد ورود كالاهاي متنوع است .
وي خاطرنشان كرد : بندرگاه انزلي روي ريل توسعه همه جانبه افتاده و اكنون حرف اول را در شمال كشور مي زند.
وي تصريح كرد : بزرگترين اسكله و موج شكن شمال كشور در انزلي ساخته شده و از پنج پست اسكله يكي هم اكنون آماده است.
نعيمي با بيان اين كه 65 ميليارد ريال پروژه در بندرگاه انزلي آماده بهره برداري است ايجاد چهار هكتار پس كرانه ، ساخت انبار مسقف را از جمله كارهاي صورت گرفته عنوان كرد.
مديركل سابق بنادر و دريانوردي گيلان در خاتمه اظهار كرد : اتصال ريل سراسري به بندرگاه انزلي قطعا موجبات پويايي اقتصاد استان را بهمراه خواهد داشت .
بندرگاه انزلي با 10 پست اسكله با ارتقاي زيرساخت هاي صورت گرفته طي سال هاي اخير، امكان تخليه و بارگيري 12 ميليون تن كالا در سال را دارد.
6030/6070
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۸
انزلي- ايرنا- سرپرست بنادر و دريانوردي گيلان حمل و نقل كانتينري را از حلقه هاي گمشده صنعت دريانوردي كشور در خزر خواند.