به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران، محمد رضا توكل صدیقی افزود: ناشران می توانند از روز سه شنبه 7 اردیبهشت ماه نسبت به تكمیل فرآیند ثبت نام خود اقدام و افراد واجد شرایط با مراجعه به سایت www.tibf.ir از میزان اختصاص غرفه اطلاع پیدا كنند.
وی ادامه داد: ناشران توجه كنند، پس از پرداخت هزینه غرفه خود حتما باید از صورت حسابی كه در آن عبارت «این صورت حساب پرداخت شده است» درج شده یك نسخه چاپی تهیه كنند و در هنگام مراجعه به تشكل ها جهت دریافت مجوز تحویل غرفه، ارائه كنند.
توكل صدیقی اضافه كرد: مهلت ناشران به منظور پرداخت هزینه غرفه ها و تكمیل ثبت نام تا پایان روز پنج شنبه 9 اردیبشهت ماه و صرفا از طریق سایت www.tibf.ir انجام می پذیرد.
**عرضه بیش از یك هزار و 200 عنوان كتاب در غرفه میهمان ویژه نمایشگاه
قائم مقام و معاون اجرایی بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران با اشاره به اینكه روسیه مهمان ویژه نمایشگاه این دوره نمایشگاه است، گفت: یك هزار و 247 عنوان كتاب به همراه یك هزار و 857 جلد كتاب در زمینه های ادبیات، تاریخ، هنر، گردشگری و... در غرفه روسیه در معرض دید بازدیدكنندگان قرار خواهد گرفت.
امیرمسعود شهرام نیا با بیان اینكه روسیه با فضایی به مساحت 270 متر مربع در نمایشگاه حضور پیدا می كند، افزود: در این نمایشگاه 5 نفر از مقامات روسیه، 6 نفر عوامل اجرایی و 30 نویسنده و ناشر روس شركت می كنند.
وی درباره برنامه های فرهنگی روسیه اضافه كرد: برگزاری بیش از 30 نشست و میزگرد و 15 برنامه همكاری دانشگاه ها و مراكز فرهنگی داخلی به همراه هنرنمایی گروه موسیقی «اتاوا یو» روسی در داخل و بیرون نمایشگاه بین المللی كتاب تهران پیش بینی شده است.
شهرام نیا ادامه داد: همچنین سخنران میهمان ویژه در مراسم افتتاحیه بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران (Shvydkoy M.Yc) نماینده ویژه رئیس جمهور فدراسیون روسیه در امور همكاری های فرهنگی بین المللی است هرچند احتمال دارد وزیر فرهنگ روسیه نیز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه حضور داشته باشد.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی كتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است...» از 15 تا 25 اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار میشود. مجموعه شهر آفتاب در بزرگراه خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.
**تداوم دوره های تخصصی تربیت مدرس
به گزارش ایرنا از بنیاد سعدی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی ضمن اعلام استقبال چشمگیر مخاطبان از برگزاری نخستین دوره تربیت مدرس زبان فارسی گفت: این بنیاد به منظور ارج نهادن و تعهدی كه نسبت به مخاطبان دارد، در تلاش است تا این دورههای تخصصی را به صورت منظم در طول سال برگزار كند.
رضا مراد صحرایی، با بیان اینكه در دو ساعت ابتدایی شروع ثبت نام برای دوره تربیت مدرس زبان فارسی، ظرفیت دوره تكمیل شد، افزود: به منظور ارج نهادن به استقبال بسیار خوب مخاطبان، این دوره ها به صورت منظم در طول سال ادامه خواهد داشت.
وی اضافه كرد: بنیاد سعدی متولی آموزش زبان فارسی به خارجیان است و یكی از نیازهای جدی ما برای انجام این وظیفه، تربیت مدرسان زبان فارسی است، هرچند رشته آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان بیش از دو دهه در دانشگاه های برجسته دایر شده است.
به گفته وی، به دلیل آنكه بسیاری از این فارغ التحصیلان، تجربه عملی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان را ندارند، نیاز بود تا دوره های تخصصی برای آنها برگزار شود.
صحرایی خاطر نشان كرد: مجموعه برنامه تربیت مدرس زبان فارسی در 10 پودمان برگزار می شود، پنج پودمان اول شامل ساخت زبان فارسی و نحوه آموزش مهارت ها و مولفه های زبان فارسی است كه 110 ساعت آموزش و در 5 مرحله برگزار می شود.
به گفته وی، شركت كنندگان در این دوره، پس از آزمون و قبولی، موفق به كسب كارت مدرسی آموزش زبان فارسی در جهان از بنیاد سعدی خواهند شد كه در داخل و خارج از ایران به عنوان مدرس زبان فارسی معرفی می شوند.
صحرایی خاطر ادامه داد: در دوره تكمیلی نیز پنج پودمان دیگر به صورت پیشرفته و به مدت 100 ساعت برگزار می شود، شركت كنندگان پس از كسب نمره قبولی، كارت مدرس ماهر را دریافت می كنند.
**عرضه بیش از 160 هزار عنوان كتاب در بخش بین الملل
مدیر كمیته بین الملل بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران از عرضه بیش از 160 هزار عنوان كتاب لاتین و عربی در نمایشگاه كتاب تهران خبر داد.
حامد میرزابابایی درباره كتاب های بخش بین الملل در این دوره از نمایشگاه گفت: 46 توزیع كننده لاتین كتاب هایی از پنج هزار و 932 ناشر را در نمایشگاه عرضه خواهند كرد.
وی افزود: همچنین 84 توزیع كننده عربی آثاری از 325 ناشر عرب را در نمایشگاه در معرض دید بازدیدكنندگان قرار خواهند داد و در مجموع بیش از 160 هزار عنوان كتاب در بخش بین الملل عرضه می شود.
میرزا بابایی اضافه كرد: 118 هزار و 36 عنوان كتاب لاتین و 42 هزار و 420 عنوان كتاب عربی در نمایشگاه حضور دارد كه از این میان 50 درصد از این كتاب ها به سه سال اخیر (2016- 2015 - 2014 ) مربوط می شوند هرچند تلاش شده تا كتاب های جدید و به روز در این بخش عرضه شوند.
وی درباره موضوعات این كتاب ها گفت: كتاب های لاتین در حوزه علوم انسانی، هنر، فنی و مهندسی، علوم پایه، پزشكی، كتب مرجع و... است و بیشتر موضوعات كتاب های عربی نیز در حوزه علوم انسانی قرار دارد.
مدیر كمیته بین الملل درباره ارزان ترین و گرانترین كتاب عرضه شده بخش بین الملل نیز گفت: امسال گرانترین و ارزانترین كتاب بخش بین الملل قرآن مجید است، در بخش لاتین كتاب قرآن طلایی با قیمت 80 هزار یورو گرانترین كتاب نمایشگاه است و در بخش عربی نیز ارزانترین كتاب قرآن به قیمت یك و نیم دلار عرضه می شود.
فراهنگ**1085**1880 ** 1569
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۵
تهران- ایرنا- مدیر كمیته ناشران داخلی از آغاز پرداخت هزینه غرفه ها و تكمیل فرآیند ثبت نام ناشران در نمایشگاه كتاب تهران از تاریخ 7 اردیبهشت ماه خبر داد.