سنندج- ايرنا- معاون توسعه امور علمي و فرهنگي سازمان مديريت و برنامه ريزي از دانشگاه هاي مستقر در استان كردستان خواست براي كمك به تسريع در توسعه استان در بخش هاي مختلف در قالب تحقيق و پژوهش راهكار عملي و كاربردي ارائه دهند.

به گزارش خبرنگار ايرنا دكتر محمدرضا واعظ مهدوي شامگاه سه شنبه در نشست روساي دانشگاه ها و مديران حوزه علمي، آموزشي و فرهنگي استان كردستان در سنندج افزود: هر دانشگاهي كه در قالب تحقيق و پژوهش كاربردي و عملياتي راهكاري براي مشكلات بخش هاي مختلف از جمله محيط زيست، صنعت، كشاورزي و ساير بخش ها ارائه كند هر ميزاني كه هزينه كند سازمان مديريت و برنامه ريزي هم به همان اندازه حمايت و كمك مي كند.
او از دانشگاه ها نيز خواست دانشجويان را به سمت ايجاد شركت هاي دانش بنيان و فعاليت در قالب اين شركت ها تشويق كنند.
او تاكيد كرد: اقتصاد دانش بنيان و توسعه فرهنگي از كانال توليد مي گذرد و بايد برنامه ريزي ها در استان كردستان به سمت توليد در بخش هاي صنعت و كشاورزي برود.
او با بيان اينكه ما جايگاه فرهنگي و هنري كردستان را در سطح ملي بالا مي بينيم افزود: اين جايگاه را قبول داريم و بر تقويت هرچه بيشتر آن تاكيد داريم و از دستگاه هاي فرهنگي درخواست برنامه ريزي براي توجه بيشتر به اقتصاد هنر در اين استان را داريم.
او همچنين بر اولويت قرار دادن حاشيه شهرها در برنامه ريزي دستگاه هاي اجرايي نيز تاكيد كرد و گفت: در بودجه امسال هم براي حواشي شهرها اقداماتي شده و انتظار داريم دستگاه هاي اجرايي هم توجه بيشتري به حاشيه شهرها داشته باشند.
معاون توسعه امور علمي و فرهنگي سازمان مديريت و برنامه ريزي در ادامه سخنان خود با تاكيد بر اينكه توسعه فرهنگي مي تواند ما را به توسعه اقتصادي و اجتماعي برساند گفت: بايد بر روي توسعه فرهنگ كارآفريني، فرهنگ كار و تلاش و صرفه جويي و مديريت مصرف در سطح كشور اقدام كنيم.
واعظ مهدوي همچنين با بيان اينكه در حوزه آموزش بر مهارت ها تاكيد فراواني داريم افزود: ارتقاي مهارت هاي اجتماعي بايد در دستور كار دستگاه هاي آموزشي باشد.
در اين نشست رووساي دانشگاه ها، مديران و روساي سازمان ها نيز در ارتباط با چالش هاي حوزه كاري خود گزارشي ارائه كردند.
3033/1904