تهران- ايرنا- معاون درمان وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به اقدامات اين وزارتخانه در 2 سال گذشته در خصوص تقويت بيمارستان هاي كشور گفت: طي اين مدت حدود 27 هزار تجهيزات پزشكي به ناوگان بيمارستاني اضافه شده است.

به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، دكتر محمد آقاجاني روز چهارشنبه در حاشيه پنجمين كنگره بين المللي نارسايي قلب ايران در جمع خبرنگاران اظهار كرد: دستگاه هاي مربوط به آنژيوگرافي، MRI، سي تي اسكن و سونوگرافي ازجمله تجهيزات پزشكي هستند كه به ناوگان بيمارستاني اضافه شده اند.
وي بازسازي حدود يك ميليون و 200 هزار مترمربع فضاي بيمارستاني را از ديگر اقدامات اين وزارتخانه اعلام كرد و گفت: فعاليت هاي عمده اي براي بازسازي تاسيسات بيمارستان ها آغاز شده است.
آقاجاني به فرسودگي و قدمت بيمارستان ها اشاره كرد و افزود: متوسط عمر 570 بيمارستان در كشور بالاي 30 سال است و اين مراكز درماني نياز به بازسازي دارند.
معاون درمان وزير بهداشت بيان كرد: با توجه به فرسودگي و قدمت بيمارستان ها، اعتبارات وزارت بهداشت در اين زمينه كافي نيست بنابراين تلاش هاي گسترده اي در اين زمينه از 2 سال پيش آغاز شده و اين روند در سال جاري نيز ادامه خواهد يافت.

** افزايش نارسايي قلبي، زنگ خطري براي سلامت جامعه
وي با اشاره به اينكه ابتلا به عوامل ايجادكننده بيماري نارسايي قلبي مانند ديابت، فشار و چربي خون بالا در جامعه در حال افزايش است، اظهار كرد: اين روند زنگ خطري براي سلامت جامعه است.
آقاجاني، شيوع نارسايي قلبي در ايران را 8 درصد جمعيت بالاي 60 سال اعلام كرد و گفت: ما بيش از ساير جوامع در معرض ابتلا به نارسايي قلبي هستيم و بايد اقدامات زيادي در اين زمينه انجام گيرد.
وي اظهار اميدواري كرد: با اقدامات در دست اجراي وزارت بهداشت، كمك و همراهي مردم و مشاركت جدي دستگاه هاي ذيربط به نتايج مطلوبي در اين حوزه برسيم.
معاون درمان وزير بهداشت بر لزوم آگاهي بخشي جامعه در اين زمينه تاكيد كرد و گفت: با اطلاع رساني و اصلاح روش زندگي، مي توان از دچار شدن به عوامل ايجادكننده اين بيماري پيشگيري كرد.
پنجمين كنگره بين‌المللي نارسايي قلب ايران با حضور پزشكان و محققان داخلي و خارجي از امروز 15 ارديبهشت ماه در سالن همايش‌هاي دانشگاه شهيد بهشتي آغاز شده است و تا 17 ارديبهشت به فعاليت خود ادامه مي‌دهد.
علمي ** 1201 **1834