محسن مددي روز شنبه در ديدار با ماموستا عبدالقادر بيضاوي امام جمعه اهل سنت اروميه افزود: مي توان از اين ظرفيت مهم براي اشتغالزايي براي شهروندان در آذربايجان غربي استفاده و زمينه ايجاد درآمد براي خانواده ها را فراهم كرد.
وي اضافه كرد: اين كسب و كار درآمدزا با استفاده از آموزش هاي مهارتي موسسات مهارت آموزي دولتي و خصوصي در آذربايجان غربي قابل راه اندازي است و ما آمادگي توسعه اين آموزش ها را نيز داريم.
وي اظهار كرد: آموزشهاي مهارتي و عملي بايد در حد فاصل صنعت و دانشگاه قرار گيرد تا بخش اعظمي از مشكلات مربوط به حوزه اشتغال رفع شود.
مديركل آموزش فني و حرفه اي آذربايجان غربي تاكيد كرد: عمده بيكاران جامعه امروز را در كشور و استان، فارغ التحصيلان دانشگاهي تشكيل مي دهند كه راه حل اشتغال آنها، آموزش ها و كسب و كارهاي مهارتي است.
مددي ادامه داد: توسعه كشور تنها از طريق دانشگاه ممكن نيست و بايد به آينده شغلي افراد از طريق مهارت آموزي نيز توجه جدي كرد.
ماموستا عبدالقادر بيضاوي امام جمعه اهل سنت اروميه نيز در اين ديدار گفت: آموزش هاي فني و حرفه اي در ايجاد زمينه هاي اشتغال پايدار بسيار تاثيرگذار است كه بايد با قدرت بيشتر تداوم يابد.
وي افزود: مهارت آموزي و ايجاد اشتغال براي جوانان جوياي كار بسيار ارزشمند و نوعي عبادت محسوب مي شود و بايد در اين خصوص اهتمام جدي تري صورت گيرد.
وي اظهار كرد: آموزش هاي مهارتي و فرهنگ سازي توسط خانواده ها براي تشويق فرزندان به فراگيري فنون و حرفه هاي مختلف از جمله مواردي است كه بايد مورد توجه بيشتر شهروندان باشد.
به گزارش ايرنا، آذربايجان غربي يكي از استان هاي درگير با موضوع بيكاري است و طبق آمار بيش از 40 هزار فارغ التحصيل دانشگاهي در اين استان بيكار هستند.
سالانه حدود 50 هزار نفر آموزش هاي مهارتي در آذربايجان غربي مي بينند.
8137/1905
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۶
اروميه- ايرنا- مديركل آموزش فني و حرفه اي آذربايجان غربي گفت: كسب و كارهاي خانگي در همه كشورهاي دنيا، راهكار مهم اشتغال و درآمد است كه بايد در كشور و استان ما نيز به اين امر توجه شود.