يكي از صنعتگران دزفول روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا گفت:مشكل كم آبي در شهرك صنعتي شماره 2 دزفول امكان ساخت و ساز و فعاليت توليدي را از صنعتگران سلب كرده است.
عبدالعلي حصيرچين با بيان اينكه ساخت و ساز در شهرك صنعتي شماره 2 دزفول به دليل قطع مكرر آب متوقف شده و يا به سختي و با انتقال آب با تانكر انجام مي شود افزود:ساير واحدهاي توليدي مستقر در اين شهرك صنعتي به دليل كمبود آب با مشكل مواجه شده و بعضا آب مورد نياز واحد صنعتي را از طريق تانكر تامي مي كنند كه در شان صنعتگران نيست.
وي از دستگاههاي مربوطه خواست نسبت به حل مشكل كمبود آب در شهرك صنعتي شماره 2 دزفول وارد عمل شوند.
مدير شهرك صنعتي شماره 2 دزفول نيز در اين خصوص به ايرنا گفت:حدود هشت سال پيش با همكاري آبفا و شركت شهرك هاي صنعتي دزفول خط انتقال آب از محل ندامتگاه دزفول به سمت شهرك صنعتي شماره 2 اجرا شد.
عليمردان جعفري افزود:از حدود پنج سال پيش روستاهاي كلولي ، مهاجرين و سياه منصور به نيز شركت فولاد و چند واحد مرغداري و دامداري واقع در مسير اين خط انتقال آب اقدام به انشعاب آب نيز از اين خط انتقال نمودند كه اين امر در آبرساني به واحدهاي صنعتي اختلال ايجاد كرد.
وي با اشاره به اينكه وضعيت بحراني آب شهرك صنعتي شماره 2 از سال 93 آغاز شده است گفت:با توجه به اينكه در سالهاي اخير امكان سرمايه گذاري فقط در شهرك صنعتي شماره 2 وجود دارد هشدار لازم به اداره آب و فاضلاب دزفول اعلام شده ولي تاكنون اقدامي براي حل اين مشكل صورت نگرفته است.
جعفري اظهار كرد:به دليل مشكل كم آبي ، قطع مكرر آب و افت فشار در طول روز برخي واحدهاي صنعتي و توليدي آب بر در شهرك صنعتي شماره 2 تعطيل شده اند.
مدير شهرك صنعتي شماره 2 دزفول گفت:در حال حاضر 40 واحد صنعتي در مرحله ساخت و ساز و فعال در شهرك صنعتي شماره 2 وجود دارد كه از مشكل بي آبي رنج مي برند و حدود 80 درصد اين واحدها كه براي ساخت و ساز و فعاليت نياز به آب دارند ناچار به توقف روزانه فعاليت شده اند.
وي ضمن انتقاد از وضعيت موجود گفت:در حاليكه ميليون ها تومان براي انشعاب آب و برق هزينه شده دغدغه صنعتگر نبايد تامين آب و برق باشد.
جعفري افزود:در آخرين پيگيري با مديريت آبفا دزفول اظهار داشتند اين مشكل در دست بررسي است كه اميدواريم هرچه سريعتر مشكلكمبود آب در شهرك صنعتي شماره 2 دزفول مرتفع شده و فعاليت واحدهاي توليدي به حالت عادي بازگردد.
مدير آب و فاضلاب شهرستان دزفول نيز گفت:افزايش واحدهاي صنعتي و مشتركان در مسير جاده شوشتر ، افزايش اشتراك خانگي و غيرخانگي و افزايش جمعيت در روستاهاي مسير به افت فشار در اين منطقه منجر شده كه قبلا نيز پيش بيني شده بود.
جمال الدين برفر افزود:براي حل مشكل كم آبي و قطعي آب كه برخي مواقع اتفاق مي افتد نياز به حفر چاه جديد در منطقه داريم كه مطالعات اين كار انجام شده و نقطه يابي آن با همكاري سازمان آب و برق و آب ناحيه شمالغرب در حال انجام است.
وي افزود:با توجه به اينكه حفر چاه ممكن است زمان بر باشد براي برطرف كردن مشكل كم آبي تمهيداتي در اين خصوص انديشيده شده و خطوط آبرساني شهر دزفول شناسايي شد تا با جابجايي خطوط آب بتوان آب بيشتري به اين منطقه ارسال كرد.
برفر اظهار كرد:جابجايي خط انتقال آب به طول 700 يا 800 متر و اتصال آن به منطقه مورد نظر در حاشيه پروژه يعقوب ليث با 50 درصد پيشرفت در حال انجام است كه با جابجايي اين خط انتقال آب كه با لوله هايي با قطر 250 ميليمتر انجام مي شود فشار آب به سمت جاده شوشتر بيشتر و مشكل كم آبي اين منطقه حل مي شود.
مدير آب و فاضلاب شهرستان دزفول با اشاره به اينكه عمليات جابجايي خط انتقال آب در جاده كنارگذر يعقوب ليث در حال انجام است گفت:تا اواسط هفته آينده اتصالات اين انتقال انجام مي شود ضمن اينكه قطع مطلق آب در شهرك صنعتي شماره 2 و كارخانه كربن بلك رخ نداده و تنها افت فشار آب بوده است كه اميدواريم با تكميل اين جابجايي خط انتقال آب ، مشكل حل شود.
7278/6068
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶
دزفول - ايرنا - تعدادي از واحدهاي صنعتي در شهرك صنعتي شماره 2 دزفول به دليل مشكل كم آبي ناچار به توقف فعاليت شدند.