به گزارش ايرنا، جانشين سپاه امام علي ابن ابيطالب(ع) قم در اين ديدار با اشاره به اينكه شهيد شريفي از رزمندگان گروه تخريب بود، گفت: رزمندگاني كه در گروه تخريب بودند در نوك پيكان عمليات ها حضور داشتند و اين افراد هميشه از شجاع ترين و بي باك ترين رزمندگان بودند.
سرهنگ رضا حافظي با بيان اينكه خوشا به حال شهيدان كه رفتند، افزود: شهيدان با ايثار و از خودگذشتگي توانستند به مقام والاي شهادت دست يابند، ان شاءالله ما بتوانيم از ادامه دهندگان راه آنها باشيم و حضور در كنار خانواده هاي شهيدان، جانبازان و ايثارگران براي ما افتخار است.
همچنين حجت الاسلام والمسلمين رضا شريفي، پدر شهيد در اين ديدار گفت: خداوند همه ما را از پيروان راستين ائمه اطهار(ع) قرار دهد و بتوانيم با پيروي از رهبر معظم انقلاب اسلامي، راه امام خميني(ره) و شهيدان انقلاب اسلامي از جمله شهداي هشت سال دوران دفاع مقدس را ادامه دهيم.
وي با تبريك سالروز تولد امام حسين(ع) و روز پاسدار گفت: ان شاءالله خداوند متعال شما پاسداران انقلاب اسلامي را حفظ كند چرا كه شما پشتيبان اسلام، ولايت و نظام هستيد.
وي در بخش ديگر سخنان خود به زندگي شهيد شريفي اشاره كرد و گفت: او در كنار تحصيل به واسطه علاقه اي كه داشت به كار خبرنگاري نيز مشغول بود و پيش از شهادت نيز يك بار مجروح شد.
شريفي همچنين با اشاره به خوابي كه اين شهيد ديده بود، اظهار كرد: شهيد مهدي در خواب ديده بود كه دارند جنازه اش را حمل مي كنند و خودش نيز در جلوي جنازه حركت مي كند.
وي با اشاره به سخنان شهيد شريفي پيش از اعزام به جبهه خاطرنشان كرد: او مي گفت، ما مي رويم و شهيد مي شويم ولي شما نگذاريد كه خون شهيدان پايمال شود.
وي با اشاره به تحصيل شهيد مهدي شريفي در حوزه علميه قم گفت: در طول هشت سال دوران دفاع مقدس شاهد حضور روحانيان و طلبه هاي حوزه علميه در كنار رزمندگان اسلام بوديم و اين توفيق نيز براي اينجانب حاصل شد كه در كنار رزمندگان در جبهه ها حضور داشته باشم.
رسول خادم رئيس خانه مطبوعات استان قم و از همرزمان شهيد شريفي نيز در اين ديدار با اشاره به عمليات والفجر 8 در سال 1364 افزود: با اين شهيد بزرگوار در گردان تخريب بوديم، كه با اصابت يك
خمپاره 60 در كنار ما ، مهدي به خيل شهدا پيوست.
وي به هوش بسيار بالاي شهيد شريفي اشاره و تاكيد كرد: اين شهيد در دوره آموزشي كه بوديم، بسيار سريع آموزش هايي را كه در زمينه هاي گوناگون داده مي شد، دريافت مي كرد و در ميان همسالان ما از دانش بالايي برخوردار بود و حضور ايشان در عرصه خبر يكي از عوامل ايجاد انگيزه براي ما شد تا وارد عرصه روزنامه نگاري شويم.
رئيس خانه مطبوعات استان قم از شهيد ملك محمدي به عنوان يكي ديگر از شهيدان خبرنگار در استان قم نام برد و از مقام شامخ اين شهيد نيز تجليل كرد.
اين ديدار در روز ميلاد با سعادت سومين اختر تابناك امامت و ولايت حضرت امام حسين(ع) و روز پاسدار و نيز به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومي؛ به همت روابط عمومي سپاه امام علي ابن ابيطالب(ع) و همكاري خبرگزاري جمهوري اسلامي مركز استان قم برگزار شد.
سوم شعبان مصادف با 21 ارديبهشت ماه سالروز تولد امام حسين(ع) به نام روز پاسدار و همچنين 27 ارديبهشت ماه به نام روز ارتباطات و روابط عمومي نامگذاري شده است.
* شهيد شريفي، خبرنگار ايرناي قم
شهيد محمدمهدي شريفي خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) مركز قم از شهيدان افتخارآفرين اصحاب رسانه استان قم است.
شريفي در 20 بهمن ماه سال 47 در شهر مقدس قم به دنيا آمد و تحت تربيت پدر بزرگوارش حجت الاسلام والمسلمين رضا شريفي قرار گرفت. وي تحصيلات خود را در مقطع راهنمايي و متوسطه در مدرسه امام موسي صدر و دبيرستان امام صادق(ع) در اين شهر ادامه داد و در حوزه علميه قم نيز مشغول تحصيل شد.
علاقه خاص وي به فعاليت خبري باعث شد كه كار در حوزه خبر را در خبرگزاري جمهوري اسلامي مركز قم از همان ابتداي مقطع متوسطه آغاز كند و در اين عرصه متعهدانه و خالصانه در راستاي خدمت به مردم و انعكاس فداكاري هاي جوانان اين مرز و بوم در جبهه هاي جنگ و حمايت هاي مردم در پشت جبهه همت گمارد.
شهيد شريفي در پي دلاورمردي هاي جوانان اين مرز و بوم و در پاسخ به نداي پير جماران حضرت امام خميني(ره) در 28 آذر ماه سال 64 در حاليكه خود را آماده دفاع از اسلام و ميهن مي ديد و از سوي ديگر قصد انعكاس و روايتگري از شيرمردي هاي جوانان اين مرز و بوم را داشت به منطقه جنوب كشور اعزام شد.
اين شهيد در 23 اسفند ماه همان سال (64) به علت اصابت تركش به سر در عمليات والفجر 8 در منطقه فاو به آرزوي ديرينه خود يعني شهادت رسيد و به خيل شهيدان پيوست و جاودانه شد.
وي آخرين خبر خود را نيز در جبهه هاي جنگ تحميلي با خون خود نوشت كه پيرو ولايت و رهبري باشيد، دستاوردهاي انقلاب و نظام اسلامي را حفظ كنيد و راه شهيدان را ادامه دهيد. پيكر مطهر اين شهيد گرانقدر كه در جبهه هاي جنگ تحميلي هم به كار تبليغ، هم كار خبر و هم دفاع از ميهن فعالانه مشغول بود، همراه با خيل شهداي عمليات والفجر 8 بر دوش مردم شهيد پرور قم تشييع و در گلزار شهداي علي ابن جعفر (ع) اين شهر به خاك سپرده شد و مزار مطهر اين شهيد در قطعه 9، رديف 3، شماره 350 گلزار شهداي علي ابن جعفر(ع) قم قرار دارد.
* وصيت نامه شهيد شريفي
در بخشي از وصيت نامه شهيد شريفي آمده است: الهي ما با امام ميثاق بسته ايم و به او وفاداريم، زيرا كه او به اسلام و قرآن وفادار است. معبودا! پيمانمان را استوار باقي نگهدار. خدايا به حضرت محمد (ص) بگو كه پيروانش حماسه آفريدند. به امام علي(ع) بگو كه شيعيانش قيامت به پا كردند و به امام حسين(ع) بگو خونش در رگ ها همچنان مي جوشد، بگو از آن خون ها سروها روييد، ظالمان سروها را بريدند، اما باز هم سروها روييدند. الهي ما را يكي از آن سروها قرار ده. معبودا! پروردگارا! توفيق خدمت و شهادت را نصيب ما بگردان، الهي! توفيق ده كه راه سعادتبخش امام حسين(ع) را ادامه دهيم و زينبوار زندگي كنيم.
7406/ 6133/
تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۵
قم- ايرنا- جمعي از فعالان عرصه رسانه به همراه جانشين فرمانده سپاه قم عصر سه شنبه با خانواده شهيد محمدمهدي شريفي، از خبرنگاران فعال در دوران هشت سال دفاع مقدس و خبرنگار ايرنا مركز قم ديدار كردند.