مهاباد- ايرنا- فرماندار ويژه مياندوآب گفت: خيرين مدرسه ساز اين شهرستان به علت حجم فعاليت در جايگاه نخست استاني قرار دارند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، ناصر اميري در هجدمين جشنواره خيرين مدرسه ساز شهرستان مياندوآب كه با حضور شماري از مسئولان، خيرين و اقشار مختلف مردم برگزار شد، افزود: مردم خيرخواه اين شهرستان همواره نشان داده اند كه در هر شرايطي ياريگر محرومين هستند و در همه صحنه ها حضور دارند.
وي ادامه داد: مردم مياندوآب با تقديم 850 شهيد و با ايثار و رشادت هاي خود در هشت سال جنگ تحميلي نشان داده اند كه در دوران سازندگي و بازسازي نيز در صحنه حضور دارند و هم اينك در امر مقدس مدرسه سازي، احداث مسجد و كتابخانه و ساير امور عام المنفعه نيز پيش قدم هستند.
اميري گفت: مردم شهرستان مياندوآب علاوه بر مدرسه سازي بايد در ساير زمينه ها نيز از ديگر شهرها سبقت بگيرند.
وي افزود: مياندوآب بنا از رسيدن به جايگاه حقيقي و والاي خود باز مانده و بايد همگان براي توسعه و عمران و آباداني آن عزم جدي داشته باشند.
فرماندار ويژه مياندوآب اضافه كرد: ما در خدمت همه آحاد و جريان هاي مختلف سياسي اين شهرستان هستيم و تنها هدف ما توسعه اين شهرستان و حل مشكلات مردم است.
در ادامه اين مراسم مصطفي روشنائي فر از خيرين مدرسه ساز تهران كه تاكنون اقدام به احداث چهار باب مدرسه در مياندوآب كرده است، گفت: افتخار مي كنم كه خادم همه مردم ايران هستم و براي خدمت رساني به مردم همه جاي ايران سراي من است.
روشنائي فر افزود: من نخستين فردي هستم كه در شهرهاي بناب و مياندوآب استارت مدرسه سازي را زده و بر آن هم افتخار مي كنم و مصمم هستم با ساخت هر مدرسه اي را كه به پايان مي رسانم، ساخت مدرسه ديگري را نيز آغاز كنم.
وي با بيان اينكه امر مدرسه سازي را قبل از پيروزي انقلاب با ساخت چهار باب مدرسه آغاز كرده است، اظهار كرد: پس از انقلاب نيز امر مدرسه سازي را تداوم داده و اقدام به ساخت مدرسه در شماري از شهرهاي كشور كرده ام و تا زنده هستم، اين كار را ادامه خواهم داد.
اين خير با بيان اين كه تاكنون 35 باب مدرسه در كشور احداث كرده است، افزود: مردم بايد در شهرها دست به كار شده و در بازسازي مدارس فرسوده همت كنند.
مديرعامل مجمع خيرين مدرسه ساز شهرستان مياندوآب نيز در اين مراسم با قدرداني از خيرين مدرسه ساز گفت: خيرين افراد نيكوكار و خيرانديشي هستند كه دارائي و سرمايه خود را در خدمت به مردم در طبق اخلاص گذاشته و در راستاي محروميت زدائي جامعه گام بر مي دارند.
محمد نژادمحمد افزود: تاكنون 12 باب مدرسه در قالب 72 كلاس توسط گروه خيرين مسلمان تبريز و 18 باب مدرسه با 65 كلاس درس به همت بنياد 15 خرداد در اين شهرستان احداث شده است.
وي اضافه كرد: علاوه بر اين، هفت باب مدرسه با 54 كلاس درس و يك باب نمازخانه هم توسط مجمع خيرين مدرسه ساز احداث شده است.
نژادمحمد گفت: هم اكنون نيز 10 باب مدرسه در قالب 89 كلاس درس در نقاط مختلف اين شهرستان در حال ساخت است.
مدير عامل مجمع خيرين مدرسه ساز مياندوآب اضافه كرد: تجهيز 21 باب مدرسه، اهداي سه باب ساختمان مسكوني و بيش از 50 هزار متر مربع توسط 19 نفر از خيرين اين مجمع از ديگر اقدامات مجمع خيرين مدرسه ساز مياندوآب است.
در اين آيين همچنين دو خير مدرسه ساز به نام خديجه بابا اوغلو و حاج محمود دانائيان نيز در زمينه اهميت مدرسه سازي به سخنراني پرداختند.
به گزارش ايرنا، شهرستان مياندوآب داراي 45 هزار نفر دانش آموز است كه در بيش از 400 واحد آموزشي به تحصيل اشتغال دارند كه حدود 50 باب از اين مدارس، تخريبي هستند.
در پايان اين مراسم با اهداي لوح شماري از خيرين مدرسه ساز شهرستان مياندوآب تجليل شدند.
شهرستان مياندوآب با بيش از 260 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي قرار دارد.
6185/1905