عزيز قال روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بايد تمهيداتي انديشيده شود تا ميزان مصرف كيسه هاي نايلوني در سطح شهر به ويژه كيسه هاي زباله روز به روز كاهش يابد تا بتوانيم گامي بلند در حفاظت از محيط زيست برداريم.
وي با اشاره به در پيش بودن فصل گرما و افزايش استفاده و رهاسازي اين كيسه ها در طبيعت اضافه كرد: انباشته شدن كيسه هاي نايلوني در اين فصل از سال براي محيط زيست بسيار خطرناك است و ميزان مصرف در اين فصل بايد با اهتمام بيشتر خانواده ها كاهش يابد.
وي اظهار كرد: اجراي طرح تفكيك زباله يكي از راهكارهاي مهم مقابله با آلودگي محيط زيست است.
مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري اروميه ادامه داد: براي ترويج فرهنگ تفكيك زباله از مبدا، جشنوارههاي كودك، بازيافت و پاكبان در سال گذشته برگزار شد و با فروش پسماندهاي خشك جمع شده در آن، 80 ميليون ريال به دست آمد كه به بيماران تالاسمي و هموفيلي اختصاص يافت.
قال گفت: بخشي از درآمد فروش پسماندهاي خشك نيز با اجراي طرح تفكيك از مبدا در سال گذشته به حساب بيماران سرطاني واريز شد.
به گزارش ايرنا، شهر اروميه داراي حدود 700 هزار نفر جمعيت است كه در قالب افزون بر 200 هزار خانوار در اين شهر زندگي مي كنند.
8137/1905
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۴
اروميه- ايرنا- مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري اروميه گفت: هر خانواده اروميه اي سالانه بيش از يك هزار كيسه زباله مصرف مي كند كه اين امر خطري بالقوه براي محيط زيست محسوب مي شود.