به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بورس كالا، «حامد سلطانی نژاد» درباره نقشه راهبردی و چشم انداز بورس كالا برای پنج سال آینده (تا سال 1400 هجری خورشیدی) افزود: بر اساس افق چشم انداز، بورس كالای ایران به مرجع قیمتگذاری كالاهای اساسی و مواد اولیه واسطه ای در منطقه و یكی از گزینه های اولویتدار تولیدكنندگان برای تامین مالی و پوشش ریسك تجاری تبدیل می شود.
مدیرعامل بورس كالای ایران اضافه كرد: بورس كالای ایران قرار است با ایجاد بازار شفاف برای تسهیل معاملات و كشف نرخ قیمت كالاهای اساسی و مواد اولیه واسطه ای بر اساس سازوكار عرضه و تقاضا، افزون بر تضمین تعهدات طرف های معامله، ابزارهای تامین مالی و مدیریت ریسك را در اختیار فعالان بازار قرار دهد.
وی درباره راهبردهای هشتگانه سند راهبردی بورس كالای ایران گفت: این راهبردها شامل اوراق بهادارسازی و توسعه ابزارهای مشتقه، ایجاد و بكارگیری ابزارهای تامین مالی و معاملاتی متنوع متناسب با نیاز مشتریان، گسترش اندازه و عمق بازار در كالاهای منتخب برای مرجعیت كشف قیمت بازار، استفاده از ظرفیت نهادهای مالی با هدف توسعه كسب و كار بورس كالای ایران، مشتری مداری و كیفیت گرایی در ارایه خدمات به ذینفعان، بهینه سازی مستمر و به روزرسانی قابلیت های بخش فناوری اطلاعات متناسب با توسعه ابزارها و بازارها، ترویج كاركردها و ارتقای جایگاه بورس كالای ایران در محیط كسب و كار و رسانه و توسعه فعالیت برای ارتقای تجارت كشور با بازارهای بین المللی است.
مدیرعامل بورس كالای ایران افزود: جنبه های مالی و اقتصادی، بازار و مشتری، فرایندهای داخلی و ظرفیت و رشد محورهای چهارگانه نقشه راهبردی بورس كالاست.
سلطانی نژاد افزود: برای هر یك از هشت راهبرد پروژه های مختلفی تعریف شده است كه می توان به راه اندازی بازار آتی ارز، 24ساعته شدن معاملات آتی سكه، راه اندازی معاملات گواهی سرمایه گذاری خودرو، توسعه معاملات گواهی سپرده، راه اندازی صندوق های كالایی، توسعه تعاملات الكترونیك بورس و گمرك برای معاملات صادراتی و گسترش شبكه انبارها در بازارهای بینالمللی اشاره كرد.
به گزارش ایرنا، بورس كالای ایران به داد و ستد نقد، نسیه و سلف انواع محصولات صنعتی، شیمیایی و كشاورزی در ایران میپردازد.
فلزات و مواد معدنی (كانی های فلزی)، محصولات شیمیایی و پتروشیمی، محصولات كشاورزی و معاملات آتی (Future) از بخش های كاری بورس كالا به شمار می رود.
بر اساس گزارش ها، حجم معاملات در بورس كالا در هفته گذشته (منتهی به بیست و سوم اردیبهشت ماه) حدود 430 هزار و 320 تن انواع كالا به ارزش نزدیك به 6 هزار و 533 میلیارد ریال بود.
اقتصام**2022**1961
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۵
تهران- ایرنا- مدیرعامل شركت بورس كالای ایران از تدوین برنامه راهبردی بورس كالا همسو با سیاست های اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: ایجاد برنامه و زبان مشترك اركان بازار سرمایه، مسیر ما را برای تحقق بندهای اقتصاد مقاومتی هموارتر می كند.