محمدتقي جغتايي روز پنجشنبه در نشست يكروزه علوم و فناوري شناختي در تبريز افزود: توليد و توسعه نظريه هاي علمي در باب كاركردهاي ذهن و چگونگي شناخت و رابطه آن با مغز در حوزه علوم شناختي بر اساس مباني انسان شناسي اسلام در زمينه ماهيت نفس، ذهن و كاركردهاي آن از اهداف اين ستاد است.
وي ادامه داد: توليد و توسعه علوم پايه در زمينه مطالعات مغز و كاركردهاي شناختي، تربيت نيروي انساني لازم براي پژوهش و آموزش علوم و فناوري هاي شناختي، نظريه پردازي در زمينه علوم و فناوري هاي شناختي به ويژه فلسفه ذهن، حمايت از مراكز پژوهشي، آموزشي و فناوري ويژه در زمينه علوم شناختي، تقويت همكاري ها و تعاملات بين المللي در زمينه علوم و فناوري هاي شناختي و افزايش توليدات علمي و فناوري شناختي به منظور تثبيت موقعيت علمي كشور از ديگر اهداف ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي كشور است.
جعتايي اظهار كرد: اين ستاد از انجام مطالعات بين رشته اي در زمينه علوم و فناوري هاي شناختي در موسسات و مراكز دانشگاهي و حوزوي موجود بر اساس معيارهاي مصوب پيشرفت علمي حمايت مالي مي كند.
وي گفت: ستاد از تاسيس آزمايشگاه هاي مطالعه مغز و تصويربرداري عصبي در سطح ملي به منظور توسعه تحقيقات علوم شناختي، ايجاد شبكه آزمايشگاه هاي علوم و فناوري هاي شناختي، تاسيس آزمايشگاه هاي حيواني و انساني علوم شناختي و تربيت نيروي انساني متخصص براي انجام تحقيقات مجاز حيواني و انساني با هماهنگي دستگاه هاي مسئول حمايت مي كند.
معاون پژوهشي ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي كشور گفت: حمايت از مراكز رشد و توسعه فناوري، شركت هاي دانش بنيان، كانون هاي تفكر، انجمن هاي علمي، برگزاري همايش هاي ملي و بين المللي در زمينه علوم و فناوري هاي شناختي از ديگر اقدامات اين ستاد است.
وي با تاكيد بر ضرورت جذب فارغ التحصيلان خارج از كشور گفت: در راستاي افزايش متخصصان حوزه علوم شناختي در كشور از فارغ التحصيلان خارج از كشور جهت جذب در هيات علمي دانشگاه هاي داخل حمايت مي كنيم تا فرصتي براي ايجاد تعاملات بين المللي و حفظ سرمايه انساني در داخل كشور فراهم شود.
6120/518
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱
تبريز- ايرنا- معاون پژوهشي ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي كشور گفت: اين ستاد با هدف توسعه و گسترش اين رشته در كشور، دانشگاه ها، اساتيد و دانشجويان اين رشته را مورد حمايت هاي ويژه قرار مي دهد.