تهران- ايرنا- انسولين خوراكي توليد محققان آمريكايي، آزمايش هاي اوليه را با موفقيت پشت سر گذاشت و مصرف آن كاملا ايمن و موثر گزارش شد.

به گزارش روز جمعه گروه علمي ايرنا از رويترز، براي توليد انسولين خوراكي، محققان دوز مناسب هورمون را درون پوششي كه نقش محافظتي دارد، قرار دادند و آن را در 180 بيمار آزمايش كردند؛ نتايج نشان داد اگرچه مقدار زيادي از دوز انسولين تا نقطه اثر آن از بين مي رود، اما هورمون كافي در اختيار بيماران قرار مي گيرد.
در اين مطالعه بيماراني مورد بررسي قرار گرفتند كه درمان آنها با متفورمين صورت نمي گرفت و سطح گلوكز آنان به طور مستمر و به ويژه هنگام خواب كنترل مي شد؛ داروي خوراكي انسولين در كنترل قندخون اين بيماران موثر و بدون هيچ عارضه جانبي گزارش شده است.
يكي ديگر از مزاياي انسولين خوراكي جذب سريعتر آن در مقايسه با انسولين تزريقي، توسط كبد است. از طرفي برخي پزشكان معتقدند كه گردش انسولين در بدن به همراه گردش خون، مي تواند براي بقيه اعضاي بدن مضر باشد.
انسولين خوراكي كاملا ايمن و موثر گزارش شده است و در صورت تاييد، پيش بيني مي شود كه بازاري چندين ميليارد دلاري را به دست آورد.
ديابت به علت ناتواني بدن در توليد يا مصرف انسولين به وجود مي ‏آيد. انسولين هورموني است كه توسط لوزالمعده توليد مي شود و نقش آن استفاده از قند به عنوان عظيم ترين منبع انرژي بدن است.
ديابت نوع يك كه معمولا از دوران كودكي آغاز مي شود، بر اثر كمبود توليد انسولين در بدن به وجود مي آيد و كنترل آن تنها با مديريت روزانه انسولين ميسر است. اين نوع از ديابت با دانش كنوني بشر قابل پيشگيري نيست و به بيمار توصيه مي شود، اقدامات لازم براي كنترل آن را انجام دهد. علايم اين بيماري شامل دفع بيش از حد ادرار، احساس تشنگي و گرسنگي مكرر، كاهش وزن، تغييرات بينايي و خستگي است.
علمي (6) ** 9259**1834