یاسوج - ایرنا - مدیركل میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری كهگیلویه و بویراحمد گفت: رونق صنعت گردشگری و جذب توریست یكی از راهكارهای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، محمود باقری جمعه شب در همایش توسعه سی سخت، اقدام و عمل، گفت: كهگیلویه و بویراحمد بویژه سی سخت از ظرفیت های بالایی برای جذب گردشگر برخوردار است كه شكوفایی این بخش نیازمند توسعه زیرساخت ها و تامین اعتبار است.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری كهگیلویه و بویراحمد از تهیه فازهای یك تا سه طرح جامع گردشگری این استان خبر داد و افزود: انعقاد قرارداد فازهای بعدی با مشاور در دست اقدام است.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری كهگیلویه و بویراحمد تصریح كرد: در كنار آثار تاریخی وجود 300 جاذبه گردشگری شناخته شده ویژگی خاصی به طبیعت گردی استان داده است.
وی نبود فضای مناسب برای موزه مركز استان را یادآور شد و گفت: از هشت هزار شیء تاریخی به دلیل كمبود موزه تنها 300 مورد در معرض نمایش قرار گرفته است.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری كهگیلویه و بویراحمد اعتبارات بخش گردشگری شهر سی سخت مركز شهرستان دنا با ظرفیت بالا با حدود 1.5 میلیارد ریال را ناچیز خواند و افزود: توسعه زیرساخت های این شهر نیازمند جذب اعتبار بیشتر است.
وی گردشگری و كشاورزی را دو بخش مهم اقتصادی سی سخت دانست و گفت: در فرایند توسعه این شهر به مقوله مباحث گردشگری توجه ویژه ای خواهد شد.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حمایت از ایجاد خانه های بوم گردی را یكی از برنامه های این اداره كل اعلام كرد و افزود: به خانه ‌های قدیمی روستایی از طریق صندوق كارآفرینی بین 200 میلیون ریال تا یك میلیارد ریال تسهیلات چهار درصد برای تبدیل شدن به خانه‌ های گردشگری پرداخت خواهد شد.
باقری با فراخوان سرمایه گذاران برای اجرای طرح های اشتغالزا و گردشگری در این استان، تصریح كرد: شش پروژه گردشگری شامل هتل چهار ستاره و مجتمع‌ های گردشگری در بسته‌ های سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران تعریف شده است.
سال گذشته بیش از یك هزار و 600 نفر گردشگر خارجی از كهگیلویه و بویراحمد دیدن كردند و این استان طرفیت های بیشتری را در این بخش داراست.
7531/6162