محمدرضا مشايخي روز دوشنبه در جلسه شوراي مبارزه با قاچاق كالا و ارز افزود: بايد با در نظر گرفتن موقعيت و وضعيت شهرستان، همچنين با توجه به امكانات و پتانسيل هاي لازم و نيز با پشتيباني قضايي از نيروي انتظامي در حوزه مقابله با قاچاق كالا قدم هاي اساسي برداريم.
وي خاطر نشان كرد: با توجه به نامگذاري سال جاري از سوي رهبر معظم انقلاب به نام 'اقتصاد مقاومتي اقدام و عمل'، انتظار مي رود مبارزه جدي و برنامه ريزي شده با اين پديده از سوي نهادها و ارگان هاي ذيربط صورت گيرد.
مشايخي با بيان اينكه امروزه پديده قاچاق كالا و ارز علاوه بر آثار سوء اقتصادي به عنوان يك چالش اقتصادي و اجتماعي حائز اهميت است، ابراز كرد: هر كدام از مسئولان مي توانند با برنامه جامع و تعريف شده در راستاي اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي نقش موثري ايفا كنند.
وي با بيان اينكه بدون مبارزه قاطع با پديده قاچاق نمي توان به اهداف اقتصاد مقاومتي رسيد، تاكيد كرد: مقابله و مبارزه جدي بايد در كنار كنترل و نظارت صورت پذيرد تا به رونق توليد كمك كرده و كمك حال توليدكنندگان داخلي نيز باشيم.
مشايخي به مبارزه با قاچاق كالا در دو حوزه كالاي داخلي و خارجي اشاره كرد و گفت: يكي از گام هايي كه در مبارزه با قاچاق كالا مي توان برداشت اين است كه در زمينه معرفي و تبليغات كالاهاي داخلي بيشتر فعاليت كنيم.
معاون فرماندار ميانه با تاكيد بر افزايش تعامل بين دستگاهي در برخورد با قاچاق كالا افزود: با همكاري و تعامل بيشتر ميان دستگاه هاي متولي و همچنين برنامه ريزي مناسب مي توان شاهد اقدامات موثر و قابل توجهي در اين زمينه بود.
شهرستان ميانه به دليل موقعيت ژئوپولتيكي و قرار داشتن در بين استان هاي مرزي و نزديكي به استان هاي مركزي، نقش موثري در پيشگيري از ورود كالاي قاچاق از مرز و روانه شدن به سمت بازارهاي استان هاي همجوار دارد.
7231/6132/6183
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۷
تبريز - ايرنا - معاون فرماندار شهرستان ميانه تاكيد كرد: شوراي مبارزه با قاچاق كالا و ارز بايد با اطلاع رساني، فرهنگ سازي، مقابله با قاچاق كالا را در اولويت برنامه هاي خود قرار دهد.