به گزارش خبرنگار ايرنا، محمد مخبر روز چهارشنبه در نشست امضاي تفاهم نامه سه جانبه ساخت هزار واحد مسكوني براي محرومين استان كرمانشاه كه با حضور رييس بنياد مسكن انقلاب اسلامي، استاندار و امام جمعه كرمانشاه و ديگر مسوولان استاني در استانداري كرمانشاه برگزار شد، افزود: وضعيت فعلي شايسته استان كرمانشاه نيست زيرا اين استان استعدادهاي متعدد خدادادي و نيروي پركار و جوانان زيادي دارد.
وي اظهار داشت: رفع مشكل بيكاري استان نيازمند يك انقلاب و بسيج عمومي است و ما آمادگي خود را در اين راستا اعلام مي كنيم.
* سرمايه گذاري چهار هزار ميليارد ريالي براي ايجاد 12 هزار شغل
رييس ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره) گفت كه اين ستاد تاكنون 2 هزار و 300 ميليارد ريال در استان كرمانشاه سرمايه گذاري كرده است و بنا دارد امسال و سال آينده هم هزار و 60 ميليارد ريال در بخش اقتصادي استان سرمايه گذاري كند.
وي گفت كه ما مجموع اين سرمايه گذاري را تا سقف چهار هزار ميليارد ريال افزايش مي دهيم و مسوولان استان كرمانشاه مي توانند تا هر طرح اقتصادي مقرون به صرفه اي را به ستاد پيشنهاد كنند تا مورد قبول و شراكت قرار بگيرد.
به اعتقاد مخبر، با اين سرمايه گذاري حدود 12 هزار شغل مستقيم و غير مستقيم در استان كرمانشاه ايجاد مي شود.
به گفته وي، اگر با همكاري ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره) و بخش خصوصي و همت بانك ها پنج هزار ميليارد ريال كار اقتصادي در كرمانشاه صورت بگيرد، به طور قطع طي سه سال تحول بزرگي در اين استان رخ مي دهد.
وي اضافه كرد: فعاليت اقتصادي در مناطق مرزي كشور در عين ايجاد توسه اقتصادي، بشدت امنيت را هم بالا مي برد؛ نمونه آن اقدام ستاد اجرايي فرمان امام (ره) در هورالهويزه براي احداث چاه نفت بود كه در آن حدود 2 هزار هموطن عرب مشغول بكار شده اند و يك امنيت بسيار خوب در آنجا ايجاد شده است.
مخبر عنوان كرد: در چند سال اخير تنها در بنياد بركت بيش از 150 هزار فرصت شغلي در كشور ايجاد شده است و در تلاشيم كه اين آمار را در برنامه پنج ساله دوم به سالانه 80 هزار شغل مستقيم و غيرمستقيم در مناطق محروم كشور برسانيم.
وي تاكيد كرد: اين اشتغالزايي به جاي طرح هاي بزرگ بايد در طرح هاي كوچك و متوسط دنبال شود زيرا اين طرح ها بودجه زيادي نمي خواهد و استان كرمانشاه هم در اين حوزه مي تواند خيلي موثر باشد.
* خط قرمز ستاد اجرايي
رييس ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره) ركن اصلي اقتصاد مقاومتي را مردم توصيف كرد و افزود: هيچ معضل و مشكلي جز با تكيه بر مردم قابل حل نيست و مثال بارز آن جنگ تحميلي است؛ در ابتداي جنگ دشمن بعثي ظرف چند ساعت به مرز دزفول رسيد اما با ورود مردم ورق برگشت.
او با تاكيد بر اينكه بايد با انسجام، مردم را به صحنه بياوريم، گفت: امروز هم راهي جز تكيه به خلاقيت و منابع مردمي نداريم و حل مشكلات كاري نيست كه تنها از دست دولت بربيايد.
مخبر به آغاز فعاليت هاي اقتصادي ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره) اشاره كرد و گفت: اين ستاد 25 درصد از سرمايه طرح ها را تامين كرده، 25 درصد آن را هم بر دوش كارآفرين و 50 درصد را سهم تسهيلات گذاشته و اكنون كار به جايي رسيده است كه بيش از سه هزار متقاضي مشاركت با ستاد وجود دارد.
به گفته رييس ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره)، اين ستاد اكنون حدود 30 هزار ميليارد ريال با شركاي بخش خصوصي در حوزه اقتصادي شريك شده كه طرح هاي آن ساخته شده يا در حال كار است.
مخبر، خط قرمز ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره) را توانمندسازي مردم از نظر اقتصادي عنوان و بيان كرد كه فعاليت اقتصادي تنها در مناطق محروم، اجراي طرح ها بر مبناي اقتصاد مقاومتي و اشتغالزايي سه اصل كاري اين ستاد است.
وي در عين حال گفت كه ما كارهاي غيراقتصادي هم انجام مي دهيم؛ همانند تامين هزينه نسخه 40 هزار بيمار سرطاني در سال گذشته و بيمه 200 هزار فقير.
7444/8066
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۲
كرمانشاه - ايرنا - رييس ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره) گفت: يكي از موضوعاتي كه رهبر معظم انقلاب بيشترين سفارش را در باره آن كرده اند، حل معضل بيكاري استان كرمانشاه بوده است.