كرمانشاه - ایرنا - نمایندگان استان كرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت های بالای استان در حوزه های مختلف برای بالفعل كردن این پتانسیل ها و رفع مشكلات موجود؛ آمادگی خود را برای همكاری با مدیران استان اعلام كردند.

رییس مجمع نمایندگان استان كرمانشاه توسعه متوازن استان را ضروری دانست و گفت: ما اگر می خواهیم به جایی برسیم باید پنج برنامه توسعه گذشته را مورد نقد و بررسی قرار دهیم.
حسن سلیمانی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری كرمانشاه افزود: ما باید سند توسعه استان را داشته باشیم كه بدانیم الان در چه وضعیتی قرار داریم و می خواهیم به كجا برسیم.
وی اظهار كرد: برای موفقیت برنامه ششم توسعه در استان كرمانشاه ضرورت دارد مصوبه های سفرهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و رییس جمهوری را بررسی كنیم تا ببینیم طرح های این سفرها هم اكنون در چه وضعیتی قرار دارند.

* شایسته سالاری در انتصاب مدیران
نماینده كرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه شایسته سالاری را در انتصاب مدیران مورد تاكید قرار داد و گفت: عملكرد مدیران استان باید مورد بررسی قرار گیرد.
احمد صفری؛ به آمار بالای بیكاری و طلاق در استان اشاره كرد و گفت: باید فكری اساسی برای راه اندازی واحدهای راكد و نیمه تعطیل شهرك صنعتی كرمانشاه بكنیم.
وی ایجاد منطقه آزاد تجاری را برای استان كرمانشاه مورد تاكید قرار داد و گفت: بازارچه های مرزی استان موجب ترافیك سنگین در جاده ها و افزایش سوانح رانندگی در استان شده اند.

* وحدت و همدلی نیاز استان
نماینده مردم شهرستان های قصرشیرین؛ گیلانغرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی نیز از استاندار كرمانشاه به دلیل برگزاری این نشست صمیمی قدردانی كرد و گفت: امیدوارم بتوانیم برای مردم استان منشا اثر باشیم.
فرهاد تجری افزود: برای پیشبرد اهداف توسعه استان نیاز به وحدت و همدلی داریم و باید از ظرفیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای توسعه استان استفاده كنیم.
وی كلید واژه پیشرفت استان را توجه و تمركز بر روی پروژه های سفر رهبری به كرمانشاه عنوان كرد و گفت: اجرای این مصوبه ها بسیاری از مشكلات را رفع خواهد شد.
وی اظهار كرد: بسیاری از مصوبه های سفر رهبری در استان كرمانشاه ناتمام مانده است.
وی در ادامه به طرح گرمسیری اشاره كرد و از اینكه آب این طرح به استان های دیگر انتقال می یابد؛ انتقاد كرد و گفت: این در حالی است كه در استان كرمانشاه زمین های مستعدی برای استفاده از این آب وجود دارد.

* ضرورت ایجاد اتاق فكر برای حل مشكلات استان
یكی دیگر از نمایندگان كرمانشاه در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت ایجاد اتاق فكرهمچون دوران جنگ تحمیلی برای حل مشكلات استان تاكید كرد.
سید قاسم جاسمی افزود: همانطور كه در زمان جنگ عده ای جوان كم سن و سال و بی ادعا جنگ را اداره كردند و در نهایت در مقابل دشمن به پیروزی رسیدند اكنون نیز می توان با استفاده از این جوانان به جنگ مشكلات رفت.
وی به ظرفیت های استان اشاره كرد و گفت: تاكنون از پتانسیل های استان برای رفع مشكلات بخوبی استفاده نكرده ایم لذا ضرورت دارد مدیران با هم فكری نمایندگان برای استفاده بهتر از امكانات موجود تلاش كنند.

* ضرورت سرمایه گذاری خارجی در استان
نماینده مردم اسلام آبادغرب و دالاهو در مجلس نیز بر ضرورت سرمایه گذاری خارجی و داخلی برای رفع مشكلات استان تاكید كرد.
حشمت الله فلاحت پیشه افزود: بنده هم به ثبات مدیریت استان اعتقاد دارم و بر این باورم مدیران باید خوب كار كنند و حرمت مردم را داشته باشند.

* نماینده باید سرباز ولایت و مدافع مردم باشد
نماینده مردم سنقر و كلیایی در مجلس شورای اسلامی نیز اعلام كرد: نگاه ما این است كه نماینده باید سرباز ولایت و مدافع مردم باشد و در این حوزه نهایت تلاش خودمان را خواهیم كرد.
حجت الاسلام سید جواد حسینی كیا بر وحدت و همدلی مدیران و نمایندگان برای حل مشكلات استان تاكید كرد و گفت: نمایندگان مجلس باید مدیران خدوم و كارآمد را یاری كنند.
وی گردشگری و صنایع دستی را از ظرفیت های خوب استان و بخصوص شهرستان سنقر و كلیایی عنوان كرد و گفت: هم اكنون سهم ما از گردشگری و صنایع دستی بسیار ناچیز است.
وی استان كرمانشاه را قطب كشاورزی دانست و گفت: صنایع تبدیلی استان بسیار كم است كه نیاز است مسوولان در این راستا تلاش كنند.

* به بخش خصوصی بها بدهیم
نماینده پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی نیز بیكاری؛ اعتیاد و طلاق را از مهمترین مشكلات استان عنوان كرد و گفت: برای حل این مشكلات باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده كنیم و زمینه حضور سرمایه گذاران را در استان فراهم كنیم.
شهاب نادری اظهار كرد: استان برای برون رفت از این مشكلات به مدیرانی كارآمد و با برنامه نیاز دارد.

* عزم نمایندگان برای توسعه استان
عبدالرضا مصری آخرین نماینده كرمانشاه بود كه در جلسه شورای اداری استان كرمانشاه گفت: عزم نمایندگان بر این است كه مدیریت ارشد استان و مدیران كل را در راستای توسعه استان حمایت كنند.
وی مشكل اول كشور و استان را اقتصاد دانست و گفت: باید جرأت و جسارت جذب سرمایه گذار را در مدیران استان تقویت كنیم و از تخریب آنها پرهیز كنیم.
وی اظهار كرد: اگر اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخش كشور است به طور قطع بومی كردن آن نیز می تواند نسخه شفابخش كرمانشاه باشد و یكی از عواملی كه می توانیم به اقتصاد استان كمك كنیم حمایت از تولیدات داخل استان است.
8066