ساري- ايرنا- نماينده مردم بهشهر، نكا و گلوگاه در مجلس شوراي اسلامي گفت: بهشهر با 72 درصد بيشترين نرخ شهرنشيني را در استان مازندرن دارد.

علي محمد شاعري پنجشنبه شب در جمع مديران شهرستان بهشهر افزود : شيب مهاجرت مرم از بالادست به سمت شهر بهشهر هر روز بيشتر از قبل است و اين مساله به دليل عدم اشتغال مناسب در روستاهاي بالادست است.
وي با اعلام اينكه بايد اشتغال مناسب و پايدار براي روستانشينان در مناطق بالادست ايجاد شود تا از مهاجرت بي رويه به شهرها جلوگيري شود ، گفت : مهاجرت از روستا به شهر موجب افزايش حاشيه نشيني، صدمه زدن به توليد و افزايش شغل هاي كاذب مي شود كه بايد جلوگيري شود.
شاعري با بيان اينكه شرق مازندران داراي ظرفيت هاي مناسب انساني، طبيعي و زيرزميني است، يادآور شد: بايد براي اين ظرفيت هاي مهم، مديريت مناب انجام شود و با مديريت درست منابع، از آن بهره برداري مناسب صورت گيرد.
نماينده مردم بهشهر، نكا و گلوگاه در مجلس شوراي اسلامي در ادامه با اشاره به اينكه اقتصاد مردم غرب مازندران براساس گردشگري و توسعه اين گردش، رونق گرفته است، خاطر نشان كرد: متاسفانه در اين زمينه شرق مازندران كم ترين سهمي در گردشگري ندارد و طرح جامع گردشگري براي تقويت اين صنعت در شرق مازندران در حال تصويب است.
شاعري ادامه داد: بيشترين اراضي كشاورزي مازندران در شرق مازندران است اما كم ترين توسعه را در اين زمينه داشته ايم و همچنين با وجود دارا بودن بيشترين گياهان دارويي در اين منطقه، از وجود و نعمت صنعت بسته بندي مناسب اين محصولات، بي بهره ايم.
وي با تاكيد بر افزايش روحيه و مديريت جهادي در بين مديران گفت: براي افزايش بهره وري و كاهش بيكاري نيازمند مديريت جهادي و بسيج همه جانبه در اين راستا هستيم تا منابع خام ، تبديل به كالا و خدمات،توليد و اشتغال شده و توسعه همه جانبه اتفاق بيفتد.
شاعري افزود: بيكاري فراوان، عدم توسعه نيافتگي، كاهش اشتغال، بالا بودن نرخ طلاق، كمبود منابع آبي، رونق نداشتن گردشگري، عدم توسعه كشاورزي از جمله مشكلات مهم شرق مازندران و دلايل مهم توسعه نيافتگي اين منطقه است كه بايد با وحدت و همدلي و مديريت جهادي و به دور از حاشيه سازي براي رفع اين مشكلات تلاش شود.
فرماندار بهشهر نيز با اشاره به اينكه مديران و مسئولان ادارات براي سال جديد برنامه مدون و محوري تعريف كنند، يادآور شد: ارائه برنامه كوتاه مدت يك سال ه ، ميان مدت سه ساله و بلندمدت پنج ساله از جمله تاكيداتي است كه بايد توسط مسئولان ارائه شود تا چشم انداز برنامه ها مشخص شده و برنامه ريزي انجام شود.
سيد خالق سجادي گفت: طرح توسعه عباس آباد در دستور كار است و در اين راستا راه اندازي تله كابين براي توسعه گردشگري از جمله طرح هاي مهم اولويت دار در اين بخش است كه با قوت دنبال مي شود.
شهردار بهشهر نيز با اشاره به وجود برخي مشكلات مالي در راه اندازي بازارچه فجرآوران در بهشهر گفت: با راه اندازي و افتتاح اين بازار كه نياز مهم شهر بهشهر براي ساماندهي دست فروشان است، بخش عمده اي از مشكلات برطرف مي شود كه اكنون با مشكل حقوقي و مالي رو به رو شده ايم و سهامداران نيازمند وام و تسهيلات براي رفع رفع مشكلات هستند.
حميد آزموده افزود : جنگل دست كاشت سالاردره براي توسعه گردشگري، ايجاد تسهيل در ورودي شهر بهشهر و هدايت مسافران به داخل شهر، ايجاد يك نماد و سنبل براي بهشهر، در دستور كار بودن بازارچه صنايع دستي، توجه به مديريت بحران و اختصاص اعتبارات براي آزادسازي حريم رودخانه ها و سيل بندها، تجهيز كمپوست از جمله محورهاي توسعه شهري است كه بايد با مديريت جهادي و كار همگاني انجام شود.
شهرستان 160 هزارنفري بهشهر در شرق مازندران واقع است.
7332/1654