جابر اكبرپور روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ايرنا افزود: روزانه 500 دستگاه كاميون از مرز بازرگان وارد كشور شده و در مقابل 400 دستگاه كاميون نيز از كشور خارج مي شود.
وي اضافه كرد: به علت كمبود فضا و پاركينگ در طرف مقابل مرز، روزانه تنها 400 دستگاه كاميون از مرز بازرگان خارج مي شود در حالي كه بيشتر از 600 دستگاه مي تواند از اين مرز عبور كند.
اكبرپور اظهار كرد: در جلساتي كه بين مسئولان مرزي دو طرف ايران و تركيه برگزار مي شود، به موضوع هاي افزايش نيرو، ساعت كار و توسعه پاركينگ ها توسط طرف مقابل در راستاي روان تر كردن تردد در مرز بازرگان تاكيد مي شود اما نتيجه اي از اين جلسات حاصل نشده است.
وي بيان كرد: طرف مقابل در جلسات مشترك اعلام همكاري كرده و وعده داده اما در عمل اقدامي ديده نمي شود.
وي ادامه داد: وجود امنيت مرزي و سخت گذر بودن تردد در مرزهاي دو گانه سرو و رازي بين ايران و تركيه از جمله عوامل افزايش تقاضاي خروج از مرز بازرگان بوده است.
وي اظهار كرد: در ايام عيد نوروز امسال تردد در اين پايانه روان سازي شد و متقاضيان عبور با كمترين زمان توقع مواجه شدند اما پس از ايام نوروز، تقاضا براي خروج از مرز بازرگان افزايش يافته است.
مدير پايانه مرزي بازرگان با اشاره به ايجاد امكانات رفاهي در مرز بازرگان گفت: اگرچه در حال حاضر رستوران و سرويس بهداشتي در اين پايانه براي رانندگان وجود دارد اما اين امكانات در شان رانندگان نبوده و لازم است متوليان مربوطه امكانات رفاهي بهتر و شايسته تري ايجاد كنند.
اكبرپور در خصوص ايجاد دروازه دوم مرزي در مرز بازرگان اظهار كرد: ايجاد مرز دوم نيازمند تفاهم و همكاري دو طرف ايران و تركيه است.
به گزارش ايرنا، مرز بازرگان به عنوان نقطه خروجي مرز ايران و تركيه در دامنه كوه آرارات واقع شده است.
اين منطقه نقطه انتهايي مسير جاده ابريشم و به عنوان مهم ترين و كوتاه ترين راه زميني موجود در جهت مبادله كالا و مسافر از طريق ايران به اروپا محسوب مي شود.
گمرك مرزي بازرگان در سال 1305 در اين منطقه مستقر شده است.
سال گذشته مرز بازرگان شاهد صف هاي طولاني كاميون ها بوده است.
تردد طولاني مدت كاميون ها در پايانه مرزي بازرگان در سال هاي اخير بارها تكرار شده است.
8135/1905
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۱
اروميه- ايرنا- مدير پايانه مرزي بازرگان گفت: روزانه 900 دستگاه كاميون از مرز بازرگان تردد مي كند و پايانه مرزي بازرگان همچنان پرتقاضا است.