محمد غفوري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: امسال با توجه به بارش هاي بهار مناسب و وضعيت خوب مراتع، آفت ملخ در برخي مناطق استان گسترش پيدا كرده بود.
وي اضافه كرد: كارشناسان اين سازمان در بررسي هاي ميداني خود با مشاهده افزايش ميزان اين آفت از اندازه استاندارد، سمپاشي اين مراتع را در دستور كار قرار دادند و با همكاري بهره برداران بيش از چهار هزار و 300 هكتار از مراتع و مزارع سمپاشي شد.
وي اظهار كرد: با توجه به اينكه مراتع در مناطق سخت گذر قرار دارند و دسترسي به آنها بسيار مشكل است، سمپاشي در اين مراتع نيز با استفاده از سمپاش هاي كوله پشتي، با استفاده از دست و پرهزينه انجام مي شود.
مدير حفظ نباتات جهاد كشاورزي استان كردستان گفت: براي سمپاشي اين مقدار مراتع عليه آفت ملخ در كردستان در مجموع يك ميليارد و 200 ميليون ريال هزينه شده است.
آفت ملخ يكي از آفات مخرب محصولات كشاورزي به شمار رفته كه در صورت مبارزه نكردن با آن خسارت هاي جبران ناپذيري به مزارع و باغ ها وارد مي آيد.
آفت ملخ همه ساله خسارت هاي زيادي را به مراتع، مزارع كشاورزي و محيط زيست وارد كرده كه بايد براي مقابله جدي و ريشه كني آن چاره انديشي هاي لازم صورت پذيرد.
ملخ از جمله آفت هاي همه چيزخوار برشمرده مي شود و به هر نوع گياه و سبزينه اي حمله و از آن تغذيه مي كند.
استان كردستان به خاطر داشتن بيش از يك ميليون و 110 هزار هكتار زمين قابل كشت مرغوب و مستعد يكي از قطب هاي توليد محصولات كشاورزي به ويژه گندم در غرب كشور به شمار مي رود و جايگاه سوم كشوري در توليد اين محصول را به خود اختصاص داده است.
3020/1904
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۳
سنندج- ايرنا- مدير حفظ نباتات جهاد كشاورزي استان كردستان گفت: چهار هزار و 300 هكتار از مراتع و مزارع اين استان به صورت رايگان عليه آفت ملخ سمپاشي شد.