به گزارش خبرگزاری آلمان , این تظاهرات كه در جلوی پایگاه نیروی هوایی رامشتاین برگزار شد در خصوص استفاده از خاك آلمان برای هدایت عملیات پهپاد های آمریكایی, بود.
در این تظاهرات یكی از رهبران عالی رتبه حزب چپ ها ی آلمان با نام اسكار لافونتن كه سخنران این تجمع بود ضمن انتقاد شدید از دولت آلمان گفت : این جنگ پهبادی كه آمریكایی ها از پایگاه رامشتاین هدایت می كنند مغایر با قانون بین المللی است. این موضوع غیر قابل تحمل است چرا كه دولت آلمان در مورد این قضیه سكوت كرده است.
وی تاكید كرد : یك تناقض دیوانه وار وجود دارد؛ كه از یك طرف آلمان می خواهد سخاوت خودش را به رخ آوارگان بكشد و از طرف دیگر حامی جنگهای تهاجمی آمریكا است.
به گفته رسانه های امریكایی و آلمانی پایگاه رامشتاین كه در جنوب آلمان قرار دارد, مكانی برای جنگ های ضد ترور پهپادی امریكا به ویژه در آفریقا و منطقه خاورمیانه است.
همچنین رسانه های آلمان اعلام كردند كه قرار است امروز بعد از ظهر معترضان یك زنجیره 9 كیلومتری در اعتراض به این جنگ پهپادی آمریكا در نزدیكی پایگاه رامشتاین تشكیل دهند.در این زنجیره معترضان خواستار بسته شدن این پایگاه هستند. گروه هایی كه این زنجیره انسانی را سازماندهی كردند, ''رامشتاین را متوقف كنید'' نام دارند. این اعتراض به جنگ پهپادهای آمریكا در كشورهای بحران زده مانند افغانستان, پاكستان و سومالی كه موجب كشته شدن بسیار از غیر نظامیان شده است, می باشد.
این اعتراضات چند روزه خواهد بود و افرادی از فعالان صلح جنبش های مدنی و سیاست مدارها و گروه های كلیسایی در آن شركت خواهند كرد كه هدف دراز مدت آنها بسته شدن این پایگاه نظامی است.
پیشتر نیز شكایت هایی در یكی از دادگاه های آلمان در این خصوص از طرف فعالان ضد جنگ مطرح شده بود.
در حال حاضر 40 هزار سرباز آمریكایی در خاك آلمان هستند كه بر پایه آمار غیر رسمی حدود 35 هزار نیروی نظامی و 6 هزار غیر نظامی در این پایگاه كار می كنند .
پایگاه رامشتاین بزرگترین پایگاه هوایی آمریكا در خارج از خاك این كشور است كه تا سال 2005 نیز سلاح های هسته ای در آن نگه داری می شد. این پایگاه همچنین نقش كلیدی در شروع جنگ های افغانستان و عراق داشت.
اروپام**456**441**1856
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۱
برلین - ایرنا - صدها نفر از مردم آلمان در تظاهراتی علیه جنگ های پهپادی آمریكا خواستار بسته شدن بزرگترین پایگاه هوایی این كشور با نام رامشتاین در آلمان شدند.