به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد علی شهیدی» در مراسم تجلیل از دست اندركاران برنامههای تبلیغی و ترویجی فرهنگ ایثار و شهادت كه روز یكشنبه در سالن جلسات ستاد مركز بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، با اشاره به اینكه ماه مبارك رمضان، ماه رحمت، بركت، مغفرت و خودسازی است، گفت: باید بكوشیم در ماهی كه میهمان خداوند هستیم خود را بیش از پیش با قرآن و ادعیهها آشنا كرده و با اجرای دستورات الهی به رشد و كمال كه از اهداف این ماه مبارك است برسیم.
نماینده ولی فقیه در بنیاد با اشاره به اینكه خدمت رسانی به جامعه ایثارگران یكی از فعالیتهای اصلی بنیاد شهید و امور ایثارگران است، افزود: ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت كه با ایثار، فداكاری و استقامت ایثارگران به وجود آمده است، از وظایف اصلی بنیاد است كه در اساسنامه بنیاد نیز مورد تأكید قرار گرفته است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان كرد: ما وظیفه داریم فرهنگ ایثار و شهادت و راه ایثارگران را از صدر اسلام تاكنون موجب موفقیت و پیروزی شده است به مردم شناسانده و آن را در جامعه نهادینه كنیم. مقام معظم رهبری نیز همواره تأكید داشتند كه این فرهنگ باید رشد یافته و در جامعه باقی بماند و اجر نگهداری از فرهنگ ایثار و شهادت كمتر از شهادت نیست.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با اشاره به انجام دیدار با خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران با حضور رئیس جمهوری اسلامی ایران و تبلیغی كردن این دیدارها به دستور مقام معظم رهبری، گفت: از 22 بهمن تا 22 اسفند ماه 94، تعداد 22 هزار دیدار با خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران انجام شده است. مهمترین مسئله ای كه در این دیدارها باید مدنظر قرار بگیرد، انعكاس درخواست خانوادهها و رسیدگی به مسائل مطرح از سوی این خانوادهها است. همچنین در این دیدارها باید از یك نماد به عنوان نماد بنیاد شهید و امور ایثارگران استفاده شود.
معاون رئیس جمهوری خاطرنشان كرد: باید بكوشیم با انجام فعالیتهای نو، ابتكاری، جذاب و خلاقانه در خصوص شناساندن روز بزرگداشت شهدا، شناخت مردم از روز و مقام شهید و ایثار و فداكاری ایثارگران را روز به روز افزایش داده و از تكراری و یكسان شدن ویژهبرنامههای این روز جلوگیری كنیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینكه در اجرای برنامههای روز بزرگداشت شهدا در سال 94 از ظرفیتهای مختلفی مانند مساجد، استفاده شد، افزود: انجام این كار در تهران بیشتر از سایر استانها بود كه باید با شناسایی دلایل آن، در سایر نقاط كشور نیز با به صحنه كشاندن مردم، از ظرفیت آنها در اجرایی كردن برنامهها و اهداف روز بزرگداشت شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده كنیم.
وی در ادامه به نتایج نظرسنجیهای انجام شده توسط پژوهشكده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و پایگاه اطلاع رسانی ایثار درخصوص بررسی جایگاه رسانهها در شناساندن روز بزرگداشت شهدا و افزایش تأثیر شبكههای مجازی طی سال گذشته اشاره و خاطرنشان كرد: نقش شبكههای مجازی در شناساندن روز بزرگداشت شهدا، با 23 درصد سهم پس از صدا و سیما به جایگاه دوم ارتقا یافته كه این مورد بیانگر این است كه تلاش برای تقویت فعالیتهای مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در حوزه مجازی باید افزایش یابد.
نماینده ولی فقیه در بنیاد با ابراز رضایت از افزایش فعالیتهای انجام شده در زمینه برگزاری مراسم بزرگداشت روز شهدا، گفت: بر اساس نتایج نظرسنجی انجام شده، شناخت جامعه از روز بزرگداشت شهدا از 35 درصد در سال 93 به 44 و 6 دهم درصد در سال 94 افزایش یافته است.
معاون رئیس جمهوری با تأكید بر اینكه دشمنان درصدد تضعیف و از میان بردن فرهنگ جهاد، مقاومت و ایثار هستند، ادامه داد: رشد فرهنگ تجلیل از خانوادههای شهدا، جانبازان و آزادگان و تقدیر از ایثار و فداكاری آنها در جا افتادن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نقش بسزایی داشته و تأثیرگذار است.
حجت الاسلام و المسلمین شهیدی در پایان با تقدیر از فعالیت دست اندركاران برنامههای تبلیغی و ترویجی فرهنگ ایثار و شهادت در بنیاد شهید و امور ایثارگران ابراز امیدواری كرد با ابتكار عمل، خلاقیت و تنوع در فعالیتها، در آینده ای نزدیك شاهد اجرای برنامههایی نو در راستای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت باشیم.
شبد**1953** 3404
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۹
تهران- ایرنا- مراسم تجلیل از دست اندركاران برنامه های تبلیغی و ترویجی فرهنگ ایثار و شهادت در بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور نماینده ولی فقیه، معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد برگزار شد.