به گزارش روز سه شنبه روابط عمومي اداره كل دامپزشكي استان سمنان، محسن بهرامي افزود: شيرخام به عنوان مهمترين فرآورده خام دامي است كه بيش از 60 درصد انواع فرآورده هاي خام دامي را به خود اختصاص داده است.
وي ادامه داد: با توجه به اهميت بهداشت شيرخام، بر اساس تصميم كميته ارتقاء كيفيت بهداشتي شيرخام استانداري سمنان، مقرر شد مراكز توليد و عرضه لبنيات، شير مصرفي خود را فقط از مراكز مجاز جمع آوري شير تهيه كنند.
وي گفت: در مراكز جمع آوري شيرخام ، قبل از تحويل شير، آزمايشهاي مختلفي روي شير انجام و پس از اطمينان از سلامتي و دارا بودن كيفيت بهداشتي قابل قبول مطابق با ضوابط سازمان دامپزشكي، شير از دامدار تحويل گرفته مي شود.
بهرامي كرد: براي اجرايي شدن اين طرح، همكاري ساير ارگانها از جمله سازمان جهاد كشاورزي، سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزيرات حكومتي، اصناف، ضروري است كه به تدريج از عرضه شيرخام در مراكز و صنوف غيرمرتبط و بدون مجوز جلوگيري شود.
مصرف شيرخام غيرپاستوريزه، عامل اصلي ابتلاي انسان به بيماري تب مالت است.
6103
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
سمنان- ايرنا- سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره كل دامپزشكي استان سمنان گفت: مراكز عرضه لبنيات در اين استان بايد از مراكز مجاز جمعآوري، شير خام مورد نياز خود را تامين كنند.